Loading...

Voor werkgevers

Deelnemen aan De Talententuin?

Ben jij als werkgever trots op de Achterhoek en wil je samen met andere Achterhoekse bedrijven laten zien welke gave carrièremogelijkheden er in de regio zijn? Neem dan deel aan De Talententuin op vrijdag 22 november 2024!

✓ Ontmoet jong talent (1860 bezoekers in 2023!)
✓ Bouw aan jouw netwerk
✓ Vervul jouw vacatures
✓ Positioneer jouw bedrijf
✓ Vergroot jouw naamsbekendheid

Wil je deelnemen aan De Talententuin Achterhoek in 2024? Vul het formulier in via de onderstaande button. Je ontvangt onze brochure direct per mail.

Over De Talententuin Achterhoek

De Talententuin is geen traditionele beurs. Het is interactief, laagdrempelig en uniek. Jong talent maakt kennis met jouw bedrijf. Met eindeloze mogelijkheden. We dagen je uit om een zo interactief mogelijke stand te presenteren. Neem de jonge bezoekers mee, inspireer ze. Laat productinnovaties zien, bedenk winacties of geef de bezoekers een gave beleving! Doe je mee?

Wie bezoekt De Talententuin Achterhoek?

De Talententuin wordt voornamelijk door jongeren tussen de 18 – 27 jaar bezocht. De meesten hebben een MBO, HBO of WO achtergrond. Zij zijn concreet op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of startersfunctie óf bezoeken De Talententuin omdat ze nieuwsgierig zijn naar de bedrijven in de regio. Het zijn veelal jonge talenten die al binding hebben met de Achterhoek. Maar ook jongeren van buiten de regio die hier graag willen werken, zijn meer dan welkom.

Heb je vragen of wil je meer weten over deelname aan De Talententuin Achterhoek?

Neem vrijblijvend contact op via info@achterhoekwerkt.nl of telefonisch via 085 484 2842. Wij vertellen je graag meer over hét carrière-evenement van de Achterhoek!

Trotse partners van De Talententuin Achterhoek