SmarthubAchterhoek

SmartHub Achterhoek

Dé stage- en afstudeerregio van Nederland

Smarthub2

Stage- en afstudeerregio van Nederland

Smarthub promoot de Achterhoek onder studerende jongeren in heel Nederland. Ze laten zien dat de Achterhoek veel te bieden heeft voor studenten die op zoek zijn naar een stage, afstudeeropdracht of startersfunctie. Dat doen ze samen met ruim 160 aangesloten werkgevers en met verschillende partnerorganisaties in de regio.

Onder de naam SmartHub Achterhoek profileren ze zich als dé stage- en afstudeerregio van Nederland. De aangesloten werkgevers hebben veel vacatures voor (afstudeer)stages van goede kwaliteit. Hier in de Achterhoek ben je geen nummer, maar krijg je een warm welkom, goede persoonlijke begeleiding én volop kansen om je verder te ontwikkelen en door te groeien!

SmarthubTalententuin

Partner Talententuin

Op de Talententuin laten zij aan de jonge bezoekers zien dat de Achterhoek dé stage en afstudeer regio van Nederland is. SmartHub verzorgt daarnaast op de online Talententuin webinars voor jongeren en organiseert SmartHub bedrijvendagen.

Gedurende het gehele jaar is De Talententuin betrokken bij het SmartHub project ‘studentambassadeurs’ waarmee ze ervoor zorgen dat in de studentensteden studentambassadeurs actief zijn om SmartHub te ondersteunen in de promotie van de Achterhoek