Loading...

De Talententuin is hét evenement om te netwerken en jouw nieuwe stage, afstudeeropdracht of baan te vinden!

Ben jij op zoek bent naar een stage, afstudeeropdracht, traineeship of een baan? Of ben jij nieuwsgierig naar de mooie bedrijven uit de Achterhoek? Kom dan op vrijdag 22 november 2024 naar De Talententuin! Op dit unieke evenement krijg je de kans om in contact te komen met meer dan 100 bedrijven die op zoek zijn naar talent zoals jij. Hieronder volgen vijf redenen waarom je dit evenement absoluut niet mag missen!

1. Ontmoet meer dan 100 werkgevers!

Op De Talententuin ontmoet je meer dan 100 werkgevers uit de Achterhoek. Dit is je kans om direct in gesprek te gaan met recruiters die actief op zoek zijn naar nieuwe talenten. Of je nu geïnteresseerd bent in techniek, marketing, finance, zorg of een andere sector, je vindt hier de perfecte match voor jouw ambities.

2. Volop kans om te netwerken!

Netwerken is een essentieel onderdeel van carrièreontwikkeling. Tijdens de Talententuin kun je niet alleen kennismaken met potentiële werkgevers, maar ook waardevolle contacten leggen met andere getalenteerde jongeren en professionals uit jouw vakgebied. Dit is een geweldige manier om je netwerk uit te breiden en meer te leren over de verschillende carrièremogelijkheden.

3. Inspirerende workshops en presentaties!

Naast het netwerken en kennismaken met bedrijven, biedt de Talententuin ook een uitgebreid programma aan workshops en presentaties. Deze sessies worden geleid door experts uit verschillende industrieën en bieden je waardevolle inzichten en tips over hoe je je carrière kunt starten en laten groeien. Blijf op de hoogte van deze workshops en presentaties via onze website.

4. Wil je wat hulp bij het netwerken? Trek aan de bel bij de matchmakers!

De matchmakers kunnen je begeleiden in het vinden van de perfecte stage, afstudeeropdracht, traineeship of baan die aansluit bij jouw vaardigheden en ambities. Ze kennen de bedrijven in de Achterhoek en dankzij hun uitgebreide netwerk kunnen ze je in contact brengen met een passend bedrijf.

5. Een dag vol inspiratie en mogelijkheden!

De Talententuin is niet alleen een evenement, het is een ervaring. Het bruisende, inspirerende karakter van de dag zorgt ervoor dat je vol energie en motivatie naar huis gaat. Het is de ideale omgeving om jezelf te laten zien en te ontdekken welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Mis het niet!

De Talententuin vindt plaats op vrijdag 22 november 2024 in de SSP-Hal, Ulft. Bereid je voor op een dag vol kansen en zorg ervoor dat je je cv up-to-date hebt. Vergeet niet om je van tevoren aan te melden via onze website, zodat je zeker bent van een plekje. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op hét carrière-evenement van de Achterhoek!

Jaarlijks ontstaan er veel matches tussen jongeren en bedrijven op De Talententuin. Benieuwd naar de succesverhalen van de voorgaande edities? Lees ze hier!

Reserveer hier jouw gratis ticket!