Loading...

Zo haal je het maximale uit je bezoek aan de Talententuin!

Door deze vier tips op te volgen, haal jij het maximale uit je bezoek aan de Talententuin.

1. Verdiep je in de deelnemende bedrijven
Ben je van plan om de Talententuin te bezoeken? Neem voorafgaand aan het event de lijst met deelnemende bedrijven door. Dan weet je met welke je bedrijven je kennis wilt maken. Verdiep je ook in de openstaande vacatures van jouw favoriete bedrijven.

2. Neem je CV mee
Op de Talententuin ontdek je meer dan 100 topwerkgevers uit de Achterhoek! Zo kom je meteen goed voorbereid over en krijgen de deelnemende organisaties meteen een indruk van wie je bent. Twijfel jij over je cv? De Rabobank biedt tijdens de Talententuin een gratis CV-check aan! Ze nemen je cv aandachtig door en geven graag advies op welke punten je cv verbeterd kan worden.

3. Spreek medewerkers aan in de Inspiratietuin
Gooi je verlegenheid overboord en ga op je doel af: het vinden van een stage, afstudeeropdracht of baan! Vind tijdens de Talententuin de bedrijven die je voorkeur hebben en spreek medewerkers aan. Stel jezelf voor, vertel waarom je geïnteresseerd bent en vergaar de informatie die je van de organisatie of een stage of baan wilt hebben.

4. Volg carrièregerichte workshops in de kenniskwekerij
Ook deze editie is er weer een gevarieerd aanbod aan carrièregerichte workshops. Van personal branding en het inzetten van LinkedIn tot het ontdekken van je talenten en werken over de grens! Wil je meer weten over de workshops?