Loading...

“We werken hier met allemaal vakidioten en door de combinatie aan services die wij leveren kunnen we hele mooie dingen maken“

Dennis, Jesse en Meryn zijn werkzaam bij Fervent. Ze hebben elk hun eigen verhaal. In dit interview vertellen ze je alle drie graag meer over hun ervaringen.

Dennis, Jesse en Meryn

Dennis: Ik ben Dennis Rougoor, 22 jaar en werk bij Fervent Digital als front-end developer. Ik ben inmiddels 3 jaar geleden voor mijn stage in contact gekomen met Fervent. Ik zocht voor mijn studie naar een meewerkstage en kwam via een advertentie bij Fervent terecht. Ik heb een mail gestuurd, mocht op gesprek komen en zodoende mocht ik beginnen met stage lopen. Toen ben ik blijven plakken. Ik heb mijn afstudeerstage hier ook gedaan en ben hier nu aan het werk. 

Jesse: Ik ben Jesse Ticheler, werk al 13 jaar bij Fervent Digital. Ik ben 35 jaar en werk hier als strateeg. Ik ben hier alweer even geleden terechtgekomen, omdat ik voor school ook ooit naar een stage zocht. Fervent was toen nog Ebbers media. Toen was ik begonnen als front-end developer en ben ik in 13 jaar doorgegroeid naar allerlei verschillende dingen. 

Meryn: Ik ben Meryn Banning, 31 jaar en ik ben developer bij Fervent Digital. Ik zocht voor mijn opleiding een stage. Bij mij op school hadden ze een grote lijst met allemaal bedrijven waar ik stage kon lopen. Dit bedrijf, Fervent, zat dichtbij waar ik woon, dus dat leek mij handig. Ik heb toen een mailtje gestuurd en zodoende kon ik hier aan de slag. Ik zit hier nu ongeveer 4,5 jaar.

Op de foto links zie je Dennis


Het bedrijf

De cultuur bij Fervent Digital is super open, er zijn geen lagen in de organisatie en iedereen kan invloed uitoefenen op wat die wil. Als iemand een goed idee heeft dan kan dit eigenlijk altijd wel uitgevoerd worden. We doen veel leuke dingen samen, zoals sportactiviteiten. Zo staat er een obstacle run op de planning. Iedereen voelt zich hier eigenlijk altijd fijn door de vrijheid die hier is. Daarnaast maken we hier natuurlijk super mooie dingen rondom alles wat met marketing te maken heeft. Websites, video’s, online marketing, wij helpen bedrijven om zichzelf te positioneren in de markt en zichtbaar te maken. We werken hier met allemaal vakidioten en door de combinatie aan services die wij leveren kunnen we hele mooie dingen maken. 

We gaan nu richting de 25 werknemers en we hebben een heel jong team. Iedereen is onder de 35 jaar. Het team is ook heel gemixt, zo werken er binnen Fervent ook veel vrouwen. Binnen het bedrijf hebben we wel verschillende afdelingen. Denk hierbij aan marketing, video, internet etc.

Op de foto rechts zie je Meryn

Doorgroeimogelijkheden

Je kunt hier natuurlijk stage komen lopen. Vanuit deze stage kun je hier ook blijven werken. Daarnaast is het vrij om naast je werk opleidingen te volgen. Stel dat je ergens beter in wilt worden dan is het mogelijk om hier een budget of opleiding voor aan te vragen. 

Jesse: Ik ben zelf natuurlijk op meerdere vlakken doorgegroeid. Ik ben begonnen als front-end developer, hierna ben ik back-end developer geworden, daarna designer en nu strateeg. Als je wil doorgroeien in iets dan kun je daar zelf mee komen. In ons vakgebied is de opstap wat makkelijker om door te groeien, omdat alles wat we willen leren online staat. 

Meryn: Ik doe nog steeds hetzelfde als na mijn stage, maar ik wil UX-designer worden. Dat is wel een heel vak apart, dus daar is zeker nog wel een opleiding voor nodig. Dit zou extern kunnen, maar ook zeker intern. Ik zou dan met “simpele” projecten kunnen beginnen om dit te kunnen leren.

Op de foto links zie je Jesse

Trots op je werk

Dennis: Ik kwam hier binnen via een meewerkstage toen ik nog helemaal niks kon. Ik werd hier meteen in het diepe gegooid. In het begin vond ik dit wel lastig, maar je leert hier super veel van. Daar ben ik trots op. Zoals al eerder is gezegd krijg je hier heel veel vrijheid. Afspraken inplannen gaat allemaal op eigen initiatief, waardoor je heel goed leert om te gaan met klanten. 

Jesse: Ik ben trots op heel veel dingen. Ik ben vooral trots op de groei die we als bedrijf hebben doorgemaakt. Eerder waren we “gewoon” een websitebouwer en videomaker. Maar tegenwoordig doen we alles ook vanuit een stuk strategie. Hierdoor worden projecten beter en zijn onze projecten ook groter en uitdagender geworden. Dat vind ik super vet. Het stukje strategie is er eigenlijk bijgekomen toen we Valentijnsdag 2021 overgingen van Ebbers Media naar Fervent Digital. Hierin zien wij de aanvragen dus ook stijgen. De switch naar Fervent hebben we met het hele team aan bijgedragen. De hele uitstraling is op zijn kop gegaan en we krijgen hier veel goede reacties op. 

Meryn: Wat Jesse zegt, ik ben ook heel trots op het bedrijf en zie dat we de laatste jaren veel groeien. Dat ik dit in 4 jaar al kan merken zegt wel heel wat. Daarnaast ben ik ook trots op mezelf dat ik hier mag werken. 

Onderscheidend van de rest

We bieden bij Fervent Digital Full-Service, we hebben dus alles onder één dak. We bieden video en zichtbaarheid en contentmarketing en techniek liggen bij ons ook op hoog niveau. Dit zijn allemaal dingen waarom klanten überhaupt voor ons kiezen en waarmee we ons onderscheiden van de wat kleinere bedrijven. We hebben de capaciteit om grote projecten te draaien, klanten volledig te ontzorgen en mee te denken over hoe ze zichzelf presenteren. Waar we vaak om geprezen worden is ons visuele vlak. We hebben natuurlijk een video afdeling, waarvoor klanten bij ons komen. We focussen ons op liefhebbers, dat staat bij ons centraal en hierin helpen wij de klanten. We hebben hier ook de middelen voor in huis om dit te bereiken.