Loading...

Ontmoet meer dan 100 bedrijven op De Talententuin Achterhoek 2024!

Ben jij op zoek naar een stageplek die past bij jouw talenten? Of misschien droom je van een nieuwe baan in een bruisende en innovatieve omgeving? Dan mag je De Talententuin Achterhoek op vrijdag 22 november 2024 absoluut niet missen! Dit jaarlijkse carrière-evenement biedt jou de unieke kans om meer dan 100 bedrijven uit de regio te ontmoeten en jouw carrière in de Achterhoek te lanceren!

Hieronder vijf redenen waarom een bezoek aan De Talententuin Achterhoek jouw carrière een flinke boost kan geven!

  1. Ontmoet meer dan 100 bedrijven: Of je nu geïnteresseerd bent in technologie, zorg, marketing, of iets daar tussenin, De Talententuin Achterhoek heeft voor elk wat wils. Met meer dan 100 bedrijven uit verschillende sectoren, is dit evenement dé plek om jouw nieuwe werkgever te vinden.
  2. Volop kans om te netwerken: Het opbouwen van een sterk professioneel netwerk is essentieel voor het vinden van de juiste stage, afstudeeropdracht of baan. Tijdens De Talententuin Achterhoek heb je de kans om te netwerken met professionals uit diverse vakgebieden en jouw netwerk uit te breiden.
  3. Ontdek nieuwe bedrijven: Op De Talententuin Achterhoek kom je in contact met bedrijven die voorafgaand misschien niet op je radar stonden, maar wel perfect aansluiten bij jouw interesses en vaardigheden.
  4. Leer van experts: Naast het ontmoeten van bedrijven, biedt De Talententuin Achterhoek ook de mogelijkheid om deel te nemen aan workshops, masterclasses en kennissessies. Hier kun je waardevolle inzichten opdoen over de Achterhoekse arbeidsmarkt, talent- en carrièreontwikkeling.
  5. Informeel en laagdrempelig kennis maken met medewerkers: Tijdens de Talententuin krijg je de unieke kans om laagdrempelig en informeel kennis te maken met medewerkers. Zorg ervoor dat je jezelf goed presenteert tijdens het evenement en laat zien wat jou uniek maakt!


SAVE THE DATE!

Dus, waar wacht je nog op? Markeer vrijdag 22 november 2024 in je agenda en bereid je voor op een dag vol nieuwe mogelijkheden. Of je nu aan het begin van je carrière staat of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dit evenement kan jouw springplank zijn naar succes.

Datum: vrijdag 22 november

Tijd: 11:00 tot 16:00

Locatie: SSP-Hal, Ulft

Tip! Vergeet niet om jezelf goed voor te bereiden op de kennismakingsgesprekken en neem jouw cv mee. Wie weet loop jij straks wel weg met de stage, afstudeeropdracht of baan van je dromen!

Tot ziens op De Talententuin Achterhoek!

PS: Volg De Talententuin Achterhoek op onze social media kanalen voor updates en meer informatie over de deelnemende bedrijven en het programma.