Loading...

It’s a match! Willem vond zijn uitdagende stage bij Brink op de Talententuin.

Willem was in november aanwezig op de Talententuin in Ulft. Hij was op zoek naar een uitdagende stageplek voor zijn laatste leerjaar, waar hij zijn interesse in de gereedschap makerij kon uitoefenen. Hieronder kun je Willem zijn verhaal en ervaring over de Talententuin lezen.

De Talententuin is voor Willem geen onbekende plek, hij heeft de Talententuin namelijk al vaker bezocht! Dit jaar was hij weer aanwezig. In het kader van zijn opleiding Werktuigbouwkunde was hij op zoek naar een leuke stageplek. Bij Brink Moulds en Dies ontstond meteen de perfecte match! Brink is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van enkelvoudige en meervoudige matrijzen voor de verpakkingsindustrie.  Naast bekende producten als emmers, deksels, sla dozen, potten en bekers hebben zij een jarenlange ervaring in matrijzen voor de verf- en chemische industrie.

Willem werd op de Talententuin aangesproken door een van onze matchmakers Gerard Russchen. Tijdens dit gesprek werd duidelijk dat Brink weleens de juiste plek voor Willem zou kunnen zijn. Op de Talententuin heeft Willem met Nils Vriezen, de HR manager bij Brink, gesproken en er was een match! Een weekje later mocht Willem nogmaals langskomen voor een gesprek om elkaar beter te leren kennen. Wat Willem zo leuk vindt aan zijn stage bij Brink? De uitdaging! Hij doorloopt het hele proces van A tot Z, zo heeft hij veel afwisseling in zijn werkzaamheden en dat vindt hij prettig. Doordat hij werkt met projecten die een korte doorlooptijd hebben, maakt hij alles mee. Verder is de sfeer erg leuk, het is een jong en informeel team en elke dinsdag mag je mee doen met het bootcamp dat wordt georganiseerd. Toen we Willem vroegen wat hij van de Talententuin vond, werd hij erg enthousiast, hij vond de matchmakers dit jaar van toegevoegde waarde en ook de festivalsfeer die op de Talententuin hangt, vindt hij een positief punt. ‘’Ik raad mijn medestudenten aan om ook de Talententuin te bezoeken wanneer ze op zoek zijn naar een leuke stageplek, genoeg keuze!’’