Loading...

It’s a match! Tom vond zijn baan bij Von Gahlen op De Talententuin Achterhoek!

Tom Rouwhorst heeft zijn huidige baan bij Von Gahlen op De Talententuin Achterhoek gevonden. Wij mochten bij Von Gahlen langskomen om met Tom in gesprek te gaan.

Eerst even kort wat meer informatie over Von Gahlen. Al meer dan vijftig jaar zijn zij gespecialiseerd in de productie van afschermingsmiddelen tegen ioniserende straling. Hun producten en oplossingen worden wereldwijd toegepast in een omgeving waar mensen in ziekenhuizen, universiteiten en laboratoria werkzaam zijn in de nucleaire geneeskunde. Deze zogeheten “hot cell” is een werkruimte omgeven door stralingsafscherming zodat de onderzoeker veilig met radioactieve materialen kan werken voor de productie van medische isotopen.  Dit radioactieve middel wordt aan de patiënt toegediend voor de behandeling of diagnostiek van kanker. De behandelend arts kan vervolgens met beeldverwerkende technieken de aandoening diagnosticeren en bestrijden.

Von Gahlen heeft veel te bieden, van sales en engineering tot service en van montage tot finance. Bij Von Gahlen werk je in een innovatieve, wereldwijde markt. Als (jong) talent kun je samen met je team echt het verschil maken en van grote betekenis zijn in unieke en omvangrijke projecten. Als familiebedrijf kijkt Von Gahlen naar persoonlijke competenties en luisteren ze naar ideeën en suggesties. Ze blijven innoveren zonder concessies te doen in kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Maak kennis met Tom!

Hallo, mijn naam is Tom Rouwhorst en ben op 1 februari bij Von Gahlen begonnen als Sales Engineer. In deze rol vertaal ik de gewenste machineconfiguraties van de klant naar een passende offerte. Als opleiding heb ik Middenkader Engineering & Commercieel Technicus gevolgd op het Graafschap College, waarna ik vervolgens Werktuigbouwkunde met de minor Machinebouw heb afgerond op de Hogeschool Arnhem & Nijmegen. Wetende dat er in de Achterhoek en Liemers allerlei mooie en vooral ook innovatieve producten worden ontwikkeld en geproduceerd, heb ik in november de Talententuin in Ulft bezocht, met als doel een werkgever te ontmoeten voor de volgende stap in mijn carrière. Door hier met meerdere bedrijven direct in gesprek te zijn en mijn passie kenbaar te maken, volgde al snel het sollicitatiegesprek op locatie bij Von Gahlen in Zevenaar. 

Wat Von Gahlen voor mij zo’n mooi bedrijf maakt, is de combinatie van techniek, de projectmatige aanpak en de nichemarkt waarin wij ons begeven. Wij werken nauw samen met onderzoekers, om in samenspraak te bepalen wat voor hun proces de meest geschikte configuratie is. Dit geldt zowel voor uitbreiding van productiefaciliteiten als de ontwikkeling van nieuwe medicijnen. De bedrijfscultuur bij Von Gahlen kenmerkt zich door korte lijnen en een platte organisatiestructuur. Ik voelde mij hier meteen welkom en krijg de tijd om mij te ontwikkelen. De projecten worden steeds complexer en juist dat vind ik interessant! Ik voel mij aangetrokken tot de complexiteit en afwisseling die het werk met zich meebrengt. 

In de afgelopen jaren heeft Von Gahlen een aanzienlijke groei doorgemaakt. Met de komst van veel nieuwe collega’s zorgt de actieve personeelsvereniging er mede voor dat het team van ongeveer 110 collega’s samenwerkt aan een gezamenlijk doel. Naast het werken en de ontspanning hecht Von Gahlen ook veel waarde aan professionele ontwikkeling van de persoon zelf, zoals interne kennissessies en scholingsmogelijkheden.

 Of ik De Talententuin zou aanraden? Zeker weten! Het is een prachtig initiatief. Het is mooi om te zien dat al deze bedrijven hier samen komen.