Loading...

It’s a match! Timo heeft zijn plek gevonden bij Remondis!

Timo (23) is een young professional uit Lievelde die na zijn opleidingen in Enschede en Nijmegen zijn plekje heeft gevonden bij Remondis Nederland. Hij bezocht de Talententuin waar hij in contact kwam met Dennis van Vreeswijk van Remondis, via Dennis vernam Timo dat ze constant mensen zochten met verschillende achtergronden. Vervolgens hebben ze gegevens uitgewisseld, een week later gebeld en daarna zijn ze verder inhoudelijk in gesprek gegaan. Inmiddels heeft hij de rol van management trainee en is hij betrokken bij de technische projecten binnen het bedrijf. 

Wat Timo het meest aantrekt aan Remondis is de bijdrage die het bedrijf levert aan de circulaire economie. Hij vindt het belangrijk dat bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen en bijdragen aan een betere wereld. Bij Remondis krijgt Timo de vrijheid en verantwoordelijkheid om projecten op te pakken en te optimaliseren, waardoor hij zichzelf verder kan ontwikkelen en bij kan dragen aan een duurzamere toekomst.

Remondis zorgt ervoor dat hun medewerkers gemotiveerd blijven door persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en medewerkers te bedanken voor hun inzet, zoals bijvoorbeeld met een bedankpakketje. 

Timo heeft zijn huidige baan bij Remondis door middel van de Talententuin gevonden, maar ook tijdens zijn bachelor opleiding heeft de Talententuin bijgedragen aan het vinden van een stagebedrijf. Hij raadt de Talententuin dan ook aan aan jongeren die op zoek zijn naar een baan of stage, omdat je op een informele manier in contact kunt komen met verschillende bedrijven uit de Achterhoek. 

Vragen over de Talententuin of wil jij erbij zijn?

Meld je snel aan en ontmoet jouw droomwerkgever op De Talententuin, hét carrière-evenement van de Achterhoek!

Gratis ticket reserverenLees de FAQ