Loading...

It’s a match! Timo en Silke vonden hun nieuwe uitdaging bij Vink VTS op de Talententuin!

Timo en Silke bezochten op 25 november de Talententuin in de SSP-Hal en vonden daar hun nieuwe uitdaging bij Vink VTS. Dit bedrijf is dé specialist in de visuele communicatie en een toonaangevende leverancier voor de sign-, carwrap- en interieurfolie markt! Timo is begonnen als Sales Binnendienst medewerker en Silke als stagiaire op de marketing afdeling. Michelle en Jelle interviewden Silke en Timo over hun werk en ervaring bij Vink VTS.

Timo – Medewerker Verkoop Binnendienst – Vink VTS

Hoi, mijn naam is Timo en ik ben 22 jaar oud. Ik heb de opleiding Junior Accountmanager op het Graafschap College afgerond. Tijdens mijn opleiding hebben wij de Talententuin diverse keren bezocht. De Talententuin heb ik altijd ervaren als een mooi evenement om in contact te komen met nieuwe werkgevers. In november heb ik de Talententuin opnieuw bezocht om mij te oriënteren op een nieuwe baan in de verkoop. Hierbij raakte ik aan de praat met Elles van Vink VTS en een week later mocht ik al op gesprek komen! Op 1 februari ben ik begonnen als medewerker Verkoop Binnendienst. De eerste weken bij Vink VTS zijn voorbij gevlogen! Ik krijg hier echt de ruimte om te groeien in het werk. Ondanks dat ik al wat ervaring had in de inkoop, leer ik veel nieuwe dingen bij Vink VTS. Hierin word ik goed begeleid door de ervaren medewerkers. Een goede klik met mijn collega’s vind ik erg belangrijk en dat zit bij dit bedrijf wel goed. We werken samen in een gezellig team met een open en informele sfeer. Wat betreft het werk vind ik het klantcontact het leukst. In de B2B markt bouw je echt een langdurige relatie op met de klant.

Silke – Marketing stagiaire – Vink VTS

Hoi, ik ben Silke, 20 jaar oud en geboren en getogen in Nieuw-Wehl. Ik zit momenteel in het derde leerjaar van de opleiding Mediavormgeving op het Graafschap College. In dit studiejaar moeten we een half jaar stage lopen. Daarom heb ik eind november besloten om de Talententuin in Ulft te bezoeken met als doel om een uitdagende marketing stage te vinden. Op de Talententuin kwam ik in contact met Sjoerd van Vink VTS. Ik kende Vink VTS al van naam en dit leek me een gaaf en creatief bedrijf om stage te lopen. Kort na de Talententuin mocht ik al op gesprek komen. Enkele weken later ben ik begonnen aan mijn nieuwe stage! 

In februari ben ik met veel enthousiasme begonnen aan mijn nieuwe stage bij Vink VTS. Ik word hier echt in het diepe gegooid en ik mag ook veel verschillende werkzaamheden oppakken. Ik leer dan ook veel op het gebied van marketing en grafische vormgeving. Bij Vink VTS houd ik me vooral bezig met brochures ontwerpen, blogs en persberichten schrijven, social media berichten ontwerpen en de huisstijl doorvoeren in allerlei communicatie-uitingen. Vorige week mocht ik mee naar de Sign & Print Expo! Ik verheug me erg op de komende maanden bij dit creatieve bedrijf en weet dat ik me hier goed kan doorontwikkelen.