Loading...

It’s a match! Marley vond haar nieuwe leer/werkplek bij Elver op de Talententuin!

Marley vond haar nieuwe baan en leerplek bij Elver door een bezoek te brengen aan De Talententuin! Lees hier meer over haar ervaring.

Marley vond haar nieuwe leer/werkplek bij Elver op de Talententuin! Wij interviewden haar over haar werk en ervaring bij Elver.

Hoi! Mijn naam is Marley, ik ben 24 jaar en ik woon al heel mijn leven in Doesburg. Ik heb de opleiding Sport en Bewegen aan het Graafschap College afgerond. Het uitstroomprofiel wat ik heb gevolgd was Bewegingsagogiek, dit houdt in dat je je als bewegingsagoog richt op het begeleiden en behandelen van patiënten, dit kan door middel van sport, spel of andere vormen van bewegen. Het gaat er hierbij om dat mensen die door hun ziekte of aandoening weinig kunnen bewegen uitgenodigd worden om in beweging te komen. 

Ik ga binnenkort de BBL-opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ) volgen, hiervoor moest ik op zoek naar een leer/werkplek. Daarom heb ik besloten om de Talententuin in de SSP-Hal te bezoeken. Voornamelijk het Zorgplein sprak mij erg aan, hier heb ik een aantal gesprekken gehad met verschillende zorgbedrijven. Het enthousiaste gesprek met Lieke van Elver sprong er voor mij uit! Lieke vertelde mij meer over de opleiding en het werken bij Elver. Na dit gesprek heb ik besloten om mijn sollicitatie naar Elver te sturen. Ik mocht al gauw op gesprek komen!

Wat mij heel erg aanspreekt in het werken bij Elver zijn de verschillende doelgroepen. Hierdoor kan ik me op verschillende vlakken ontwikkelen en mijn handelingen, disciplines en vaardigheden verbeteren. Daarnaast spreekt de visie van Elver mij aan, de cliënt staat centraal. Elver wil een zo goed mogelijk leven creëren en elk verhaal van iedere cliënt telt. Daarnaast heb je leuke collega’s waarin de leeftijden ook variëren, je leert van zowel jonge als wat oudere collega’s.