Jill en John zijn op verschillende manieren in contact gekomen met de Achterhoekse Talententuin. Jill kende het evenement van de online edities tijdens de corona periode. Ze studeert momenteel Bedrijfskunde en had al contact met Nijhuis Saur Industries toen ze op zoek was naar een afstudeerstage. Ondanks dat contact wilde ze toch nog naar de Talententuin gaan om meer mogelijkheden in de Achterhoek te verkennen. John was op zoek naar een nieuwe baan, het UWV adviseerde hem om de Talententuin te bezoeken. Het idee om binnen één middag met maar liefst 100 werkgevers in contact te komen maakte hem erg enthousiast. Hun bezoek aan de Talententuin is niet voor niets geweest. Zowel Jill als John kwamen in contact met Nijhuis Saur Industries voor een nieuwe uitdaging. John vond zijn nieuwe baan als Field Engineer en Jill vond haar afstudeerstage op de afdeling QHSE (Quality, Health, Safety & Environment).

Bij Nijhuis Saur Industries voelen zowel Jill als John zich beide op hun plek. Jill vindt het bedrijf ontzettend leerzaam en is erg enthousiast over de open bedrijfscultuur. Ze krijgt de kans om op verschillende afdelingen nieuwe dingen te leren. Daarnaast is er een goede balans tussen werk en plezier. De sfeer op kantoor is ontspannen en er wordt veel gelachen. 

John waardeert het enorm dat hij de vrijheid krijgt om zijn eigen weg te gaan. Hoewel hij niet graag productiewerk doet, vindt hij het geweldig dat hij de mogelijkheid heeft om zelf te bepalen hoe hij iets maakt. 

Ben jij ook op zoek naar een stage of baan bij Nijhuis Saur Industries en wil jij werken aan waterunits die wereldwijd worden verhuurd of verkocht? Bekijk alle vacatures bij Nijhuis Saur Industries hier!