Terug naar vorige pagina

It’s a match! Hein vond zijn stage bij Obelink op de Talententuin!

Maak kennis met Hein Gubbels, een enthousiaste young professional die momenteel stage loopt bij Obelink. Obelink is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in kampeer- en outdoor benodigdheden.

Hein is 21 jaar oud en woont in Hengelo (GLD). Momenteel studeert hij Bedrijfskunde aan de HAN in Arnhem. In 2021 liep hij stage bij Achterhoek Werkt, waardoor hij de Talententuin al kende. De afgelopen editie heeft hij meegeholpen tijdens het evenement. Hij wist dat dit een mooie gelegenheid was om met bedrijven te netwerken voor een stage. Hein greep zijn kans en ging met een aantal bedrijven in gesprek over een eventuele stage voor zijn derde schooljaar. Hij had al wel stage gelopen bij wat kleinere bedrijven, maar wilde nu graag bij een groot, internationaal bedrijf aan de slag. Obelink sprong er voor hem uit en met Jesse Arends klikte het direct! Na het gesprek kreeg hij al allerlei informatie van het bedrijf mee over stage lopen bij Obelink. Binnen twee weken was zijn stage al rond!

Momenteel loopt Hein al een aantal weken stage bij Obelink, hij geniet er enorm van! Samen hebben ze een relevante onderzoeksopdracht geformuleerd die niet alleen waardevol is voor Obelink, maar ook voor Hein’s persoonlijke ontwikkeling.

Tot slot wil Hein de Talententuin graag aanbevelen aan andere stage- en werkzoekenden. “Op de Talententuin vind je een breed scala aan boeiende bedrijven. Je kunt er op een laagdrempelige manier in contact komen met potentiële werkgevers. Het is echt een aanrader!” aldus Hein Gubbels.

Ben jij op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of een baan? Of ben je nieuwsgierig naar de mooie en innovatieve bedrijven uit de regio? Meld je dan snel aan voor het carrière-evenement van de Achterhoek! Reserveer jouw gratis e-ticket via www.talententuinachterhoek.nl

Nieuwsgierig naar stages of banen bij Obelink?