Loading...

Hanna vond haar afstudeerstage bij Vink Kunststoffen op de Talententuin!

Hanna heeft haar afstudeerstage gevonden bij Vink Kunstoffen door een bezoek te brengen aan De Talententuin. In dit interview vertelt ze jou meer over hoe ze deze stage gevonden heeft en over haar ervaring bij Vink Kunstoffen

Hoi! Mijn naam is Hanna, ik ben 22 jaar oud en woon nu bijna vijf jaar op kamers in Arnhem. Na drie en een half jaar studeren aan de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ben ik nu begonnen aan mijn afstudeerstage bij Vink Kunststoffen. Via de Talententuin ben ik in contact gekomen met Vink Kunststoffen.

Wat mij het meest aanspreekt in het stage lopen bij Vink Kunststoffen is de ruimte die ze studenten geven om
daadwerkelijk te groeien. Net zoals bij onderzoeken van eerdere stagiairs, wordt er alleen iets onderzocht waar daadwerkelijk behoefte aan is vanuit Vink Kunststoffen. Dit betekent dat het onderzoek serieus wordt genomen en ook daadwerkelijk geïmplementeerd wordt, in plaats van dat het ergens op een stapel komt te liggen waar vervolgens niet meer naar gekeken wordt. Ook spreekt de dynamische sfeer en het onderlinge contact op kantoor mij erg aan, aangezien er altijd korte lijntjes zijn.

In samenwerking met Innovatiehub werkt Vink Kunststoffen veel samen met verschillende studenten tegelijkertijd.
Dit vind ik heel fijn, aangezien je als studenten elkaar goed kan helpen met dingen waar je beide tegenaan loopt. Via Innovatiehub word je goed ondersteunt in je onderzoek, en kan je hiervoor verschillende trainingen volgen. Verder vind ik de begeleiding vanuit Vink Kunststoffen zelf erg goed. Mijn begeleider is betrokken en ondersteunt waar nodig, maar laat mij ook vrij om zelf assertief te zijn. Hierdoor heb ik het idee dat ik echt stappen maak en veel leer.

De Achterhoekse Talentuin was voor mij erg nuttig. Ik heb veel verschillende bedrijven kunnen spreken op een toegankelijke manier, waardoor ik meteen meerdere gesprekken kon inplannen voor potentiële stageplekken. Doordat je elkaar al eerder had gezien op de Talententuin, merkte ik dat de gesprekken makkelijker verliepen. Ik zou de Talententuin zeker aanbevelen aan andere stage- en/of werkzoekenden.

Werken-bij-stage-lopen-afstuderen-Vink Kunststoffen