Loading...

It’s a match! Fabian vond zijn afstudeerstage bij K3D (dochteronderneming van Royal Kaak) op de Talententuin! 

Fabian is 22 jaar oud en zit in zijn laatste jaar van de opleiding Werktuigbouwkunde op het Graafschap College. Hij heeft op De Talententuin zijn afstudeerstage gevonden bij K3D. Hij vertelt je hier meer over zijn ervaring.

Hoi 👋🏻 mijn naam is Fabian en ik ben 22 jaar oud. Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding Werktuigbouwkunde (Technicus Engineering) op het Graafschap College. In november heb ik de Talententuin bezocht omdat ik op zoek was naar een nieuwe afstudeerstage. De Achterhoekse Talententuin heb ik als erg prettig ervaren en kan ik zeker aanraden aan andere stage- en werkzoekenden. Tijdens de Achterhoekse Talententuin heeft Royal Kaak mij overtuigd om bij hun stage te lopen.

Ik ben momenteel aan het afstuderen bij K3D, een dochteronderneming van Royal Kaak. Ze hadden een uitdagend project voor mij bij SpaceXYZ, dit bedrijf werkt samen met K3D. Ik heb ervoor gekozen om bij Royal Kaak/ K3D aan de slag te gaan vanwege de innovatieve technieken. Ik wilde graag leren hoe een 3D metaalprinter werkt. Ik had al ervaring met 3D kunststofprinters, maar nog niet met 3D metaalprinters. Werken bij K3D is uniek omdat innovatie centraal staat. We kijken altijd hoe iets beter of sneller kan, dit geldt ook voor nieuwe printtechnieken. Ook de ontspannen werksfeer maakt dit bedrijf erg leuk om stage te lopen.