Loading...

It’s a match! Damian vond zijn leerwerkplek bij Estinea op de Talententuin!

Damian is 28 jaar en is werkzaam bij Estinea. Hij is in contact gekomen met Estinea via de Talententuin. Hij heeft de switch gemaakt van de bouw naar de zorg. In dit interview vertelt hij je waarom en vertelt hij meer over zijn ervaring bij Estinea.

Damian maakte een carrièreswitch van de bouw naar de zorg!

Damian (28) komt uit Vragender. Na drie knieoperaties heeft hij de keuze gemaakt om de zorg in te gaan. Hij had eerder een eigen bedrijf in de bouw als tegelzetter en werkte bij zijn vader als tegelzetter. Zijn stiefmoeder stond op de Talententuin namens Pentair en raadde hem aan om de Talententuin te bezoeken. Tijdens het bezoek aan de Talententuin is Damian gaan kijken, maar bedrijven in de bouw of de techniek interesseerde hem niet, maar de zorg wel. Hij twijfelde al een aantal jaren om de zorg in te gaan, maar hij zag nooit de weg om de omscholing te maken, maar door het bezoek aan de Talententuin dus wel. Hij kwam in contact met Estinea en zo besloot hij daar aan de slag te gaan als BBL-er. Damian vindt de Talententuin erg overzichtelijk en er staan veel bedrijven. Ook is het leuk georganiseerd, want er is veel leuks te doen en te zien. Hij raadt daarom de Talententuin aan aan mensen die zoekende zijn naar een stage of baan.

Damian gaf aan dat er veel zelfsturing en weinig hiërarchie is, met slechts één regiomanager en het team dat zelfstandig werkt. Damian voelt zich betrokken bij wat er speelt op de werkvloer en neemt zijn verantwoordelijkheden serieus. Momenteel werkt hij als huishoudelijke hulp en zorgt hij voor de cliënten, maar vanaf juli zal hij ook de groep alleen draaien. Damian’s sterke punten, zoals open en eerlijke communicatie, bereidheid om diensten in te vullen en flexibiliteit, dragen bij aan het succes van Estinea. Het bedrijf biedt veel mogelijkheden voor zelfontwikkeling en scholing, en er zijn regelmatig teamuitjes om de motivatie en betrokkenheid van medewerkers hoog te houden. Al met al lijkt Damian zijn plek te hebben gevonden bij Estinea en draagt hij bij aan de goede sfeer en het succes van het bedrijf.

Ben jij op ook zoek naar een werkplek waarin je jouw kennis, ervaring en kwaliteiten onbeperkt kunt inzetten? Dan is werken bij Estinea echt iets voor jou! Bij Estinea krijg je de ruimte om jouw werk in te vullen op een manier die volgens jou het meest passend is.