Loading...

It’s a match! Annemarie kwam tijdens de Talententuin in contact met Fervent Digital en werkt nu aan videocontent die raakt!

Ontmoet Annemarie Bruil, ze is 22 jaar jong en woont in Dinxperlo. Ze zit momenteel in haar laatste jaar van de opleiding Mediavormgeving aan het Rijn IJssel in Arnhem en loopt sinds eind januari stage bij Fervent Digital in Lichtenvoorde. Ze heeft daar de functie filmmaker en naast haar stage heeft ze haar eigen bedrijf ‘Bruil Media’, waarvoor ze foto’s en video’s maakt op verschillende evenementen. Afgelopen november ging ze langs bij De Talententuin Achterhoek en kwam ze in contact met Fervent Digital. Miriam en Renée mochten afgelopen week met haar in gesprek over haar stage bij Fervent Digital. 

Laten we eerst kennis maken met Fervent Digital, trotse partner van De Talententuin.
Wie zijn ze en wat doen ze? 

Fervent is digital partner voor marketing en e-commerce. Met een team van 25+ experts in digitale marketing, webdevelopment en e-commerce helpen zij bedrijven aan meer zichtbaarheid en groei. Ze ontwikkelen digitale landschappen voor e-commerce bedrijven en creëren merken die opvallen en verschil maken. Het ultieme doel: bedrijven laten uitgroeien tot een liefhebbersmerk, waar klanten én collega’s niet omheen kunnen.

Hoe is Annemarie bij Fervent Digital terecht gekomen en wat sprak haar zo aan bij het bedrijf?

Voorafgaand aan De Talententuin had ze Fervent op onze website voorbij zien komen. Ze was al van plan om op De Talententuin langs te gaan en zag een goede mogelijkheid om de mensen van Fervent aan te spreken tijdens het evenement. ‘Je kan dan meteen de personen zien achter het bedrijf en het is ook iets persoonlijker dan een mail sturen.’ Wat haar als eerste aansprak aan het bedrijf was het team, ze kwamen open over en dat bleek later ook zo te zijn. Ze vindt een persoonlijke klik met een bedrijf en de mogelijkheden om te kunnen groeien belangrijk. Ze loopt stage als filmmaker maar daarbij komt soms ook fotografie kijken en dat trok haar erg aan. Op dit moment werkt ze mee op de afdeling video, maar er zijn ook mogelijkheden om bij de marketingafdeling mee te kijken en dat ziet ze ook wel zitten. Bij Fervent wordt ze echt gezien als collega en niet als stagiair. ‘Je wordt serieus genomen en je mag je creativiteit gebruiken en laten zien. Je ideeën horen ze graag, daar zijn ze heel open in.’

Hoe ziet een werkdag bij Fervent Digital eruit? 

We stelden deze vraag aan Annemarie. Haar antwoord daarop was: ‘Dat is iedere dag heel verschillend, de ene keer ben je aan het editen voor een bedrijf en de andere keer ga je naar een shoot en dan ben je de hele dag aan het filmen. En soms heb je dagen dat je beide doet, dus geen enkele dag is hetzelfde en dat vind ik juist wel leuk.’ Ze heeft geen favoriet onderdeel, juist de variatie tussen de verschillende onderdelen vindt ze leuk. 

Heb je een specifiek doel tijdens deze stage voor jezelf? 

Ze wil graag het uiterste halen uit alles wat je kan leren over video. Fotografie gaat haar al goed af. Video ook, alleen het kan altijd beter, geeft ze aan. Verder wil ze kijken hoe je het beste contact kan hebben met klanten. Die ervaring kan ze ook goed voor haar eigen bedrijf gebruiken. Wel wil ze Bruil Media graag ernaast houden. Ze ziet namelijk een toekomst bij Fervent of een soortgelijk bedrijf zitten om nog meer ervaring op te doen en samen te werken met een team. 

Heb je advies voor andere jongeren die een stage of afstudeeropdracht zoeken?

‘Houd je opties breed en daarvoor is De Talententuin een goed voorbeeld. Je kan daar veel verschillende bedrijven bekijken en ook met de medewerkers spreken. Zo kan je wel echt zien wat voor soort mensen er bij die bedrijven werken.’ Zelf had ze De Talententuin Achterhoek online voorbij zien komen en ze woont zelf in de buurt van het evenement. Ze raadt De Talententuin zeker aan. ‘Waarom zou je er niet heen gaan, je kan het altijd proberen.’