Loading...

“Ik werd ontzettend enthousiast van het internationale karakter van Kaemingk”

Tess is 22 jaar oud en werkt bij Kaemingk. Ze volgt hier een traineeship waarbij ze op meerdere afdelingen mag werken om zo het bedrijf en de verschillende afdelingen goed te leren kennen. Lees hier meer over haar ervaring.

Tess Averesch

Ik ben Tess Averesch, ik ben 22 jaar oud en ik ben werkzaam bij Kaemingk. Kaemingk is een leverancier van seizoensgebonden decoratieartikelen gevestigd in Aalten. Ik werk daar sinds november 2019 als commercieel talent. 
Na mijn bachelor technische Bedrijfskunde aan het Saxion in Enschede was ik op zoek naar een bedrijf waar veel mogelijkheden zijn om door te groeien. Kaemingk had een vacature open staan voor een commercieel talent en dat was precies wat ik zocht. Ik wilde commercieel opgeleid worden, vandaar dat ik besloot om te solliciteren. Ik kon aangeven welke commerciële afdelingen mijn voorkeur hadden. Kaemingk gaf mij de kans om op deze afdelingen te gaan werken. Als commercieel talent werk je in een jaar op twee verschillende afdelingen mee. Daarnaast werk je met de andere talenten aan verschillende projecten en volg je verschillende trainingen. Zo leer je het bedrijf en de afdelingen goed kennen.

Internationaal
Kaemingk biedt mij veel toekomstperspectief. Ik ben recent gestart op de afdeling Verkoop Engeland. Daarbij zal ik regelmatig naar Engeland gaan om klanten te bezoeken en op beurzen te staan. Kaemingk is een internationaal bedrijf. De collega’s van andere afdelingen gaan regelmatig naar landen over de hele wereld om klanten en beurzen te bezoeken en de collectie samen te stellen. Ondanks het internationale karakter, blijven wij nuchter. Kaemingk is een platte organisatie met een goede sfeer. Echt Achterhoeks!

Kansen voor jongeren

Het feit dat ik na amper een jaar werken al zoveel kansen krijg, zegt veel over het vertrouwen en de verantwoordelijkheid die je als werknemer krijgt. Op het moment dat je in een team komt te werken, word je meteen meegenomen als volwaardig lid. Ik mocht in de tweede week dat ik hier werkzaam was al mee naar een internationale klus in Engeland. Hierdoor voel je je erg betrokken bij alle projecten en andere werkzaamheden. De eerste week dat je werkzaam bent wordt je goed ingewerkt. Je wordt een hele week mee genomen door ervaren collega’s die je alle ins en outs laten zien van het bedrijf. Op deze manier ontdek je snel wat elke afdeling nou precies doet. Ik voelde mij al heel snel thuis bij Kaemingk.

Afwisseling
Ik heb eigenlijk geen standaard werkdag, dat is iets wat ik erg leuk vind. Elke dag biedt andere uitdagingen en kansen, daardoor is het werk dynamisch en leerzaam. Je leert veel collega’s kennen met verschillende achtergronden. Ik zit in een groep met zeven mede talenten die ook net gestart zijn aan hun carrière, maar het team waarin ik werk bestaat ook uit ervaren werknemers die al tientallen jaren werkzaam zijn bij Kaemingk. Dit vind ik fijn, omdat ik zo altijd bij mijn collega’s terecht kan voor eventuele vragen. Als je je verder wilt ontwikkelen is daar altijd ruimte voor. Er zijn eindeloze mogelijkheden bij Kaemingk!