Loading...

Het inspirerende verhaal van Stijn: Duaal studeren, werken in innoveren bij Stanstechniek

Stijn Bourgondiën is de uitdaging aangegaan die niet veel mensen aan zouden durven. Stijn heeft afgelopen zomer de opleidingen ‘Werktuigbouwkunde’ en ‘Industrieel Productontwerp’ afgerond. Tijdens het combineren van deze twee studies, werkte hij ook nog 24 uur per week bij Stanstechniek Gaanderen

Uniek studie- en werktraject

Hij was de eerste student binnen de HAN die dit deed en met succes! Ondanks deze grote uitdaging, heeft hij zijn studie Werktuigbouwkunde afgerond met een 8 samen met een 9 voor de studie Industrieel Productontwerp. 

Het laatste half jaar heeft hij bij Stanstechniek zijn afstudeeropdracht uitgevoerd. Binnen deze afstudeeropdracht heeft hij een groep producten van één van onze klanten geoptimaliseerd. Hierbij heeft Stijn ook een conceptproduct gemaakt voor een modulair volgsnijbuiggereedschap.

Ze zijn bij Stanstechniek Gaanderen zo blij met de bijdrage van Stijn de afgelopen twee jaar dat Stijn nu vast in dienst werkt. Als dit geen succesverhaal is, weten wij het ook niet meer! Wij feliciteren Stijn en Stanstechniek met dit succes!