Loading...

“Bij Kramp ben ik in 4 jaar al ontzettend gegroeid”

Corjan is 27 jaar oud en is werkzaam bij Kramp als Customer Experience Specialist. Lees hier meer over zijn ervaringen.

Corjan te Pas

Ik ben Corjan Te Pas, 27 jaar oud en ik ben werkzaam bij Kramp als Customer Experience Specialist. Kramp is een wereldwijde groothandel in de agrarische sector die voornamelijk handelt in tractor onderdelen, maar daarnaast ook veel verschillende producten binnen de agrarische sector aanbiedt. Ik ben veel met klanten bezig en hoe we de ervaring voor onze klanten kunnen optimaliseren. Ik kan bijvoorbeeld bezig zijn met het aanpassen van een deel van de website waarover een klein detail iets verhindert voor de klant, en daarnaast ook problemen oplossen wat betreft de levering van producten. Binnen deze functie opereer ik ook als Projectmanager. Een voorbeeld van een project dat ik heb gemanaged is het Kramp Customer Panel. In dit project is er een panel opgezet waar klanten hun meningen over verschillende dingen van Kramp kunnen uiten. Deze feedback verwerken we en nemen we mee in latere beslissingen die we nemen. Alles wat ik doe bij Kramp is heel divers, en dat is wat ik leuk vind.

Mogelijkheden voor starters

Binnen Kramp zijn er meer dan genoeg grote kansen om je te ontwikkelen als starter. Zo kan je intern binnen je functie je elke dag blijven ontwikkelen, maar heeft Kramp ook externe mogelijkheden wat betreft doorgroeien. Zo hebben we een fonds genaamd Anjo Foundation. Dit is een fonds binnen Kramp waarin je naast je baan ook een opleiding kan volgen om zo een stap hoger op te gaan en jezelf te ontwikkelen. We hebben ook een budget per persoon dat je kan besteden aan cursussen, zodat jij je kan specialiseren in wat jij doet.

Doorgroeien
Ik ben persoonlijk erg gegroeid in de vier jaar dat ik hier werk. Binnen vier jaar heb ik drie functies gehad. Ik ben begonnen als Product Specialist, vervolgens werd ik Projectmanager en nu ben ik een Customer Experience Specialist. Dit heb ik allemaal te danken aan de mogelijkheden die Kramp mij heeft aangeboden en het vertrouwen wat zij geven aan de werknemers. Kramp ziet het talent in zijn werknemers en motiveert ze om zoveel mogelijk te groeien.