Loading...

“Bij Hoornstra BV doe ik veel ervaring op door het grote aantal verschillende projecten”

Mitchell Bosveld is 26 jaar oud en is werkzaam als grondwerker bij Hoornstra BV in Doesburg. Hieronder vertelt hij je meer over zijn ervaring.

Mitchell Bosveld

Ik ben Mitchell Bosveld, 26 jaar oud en ik ben werkzaam als grondwerker bij Hoornstra BV in Doesburg. Hoornstra is vanouds een familiebedrijf dat zich in de infrasector bevindt en zijn door heel Nederland werkzaam. Mijn eerste contact ontstond toen ik een vakantiebaantje nam bij Hoornstra. Na die periode werd mij aangeboden om vast hier aan de slag te gaan. Ik begon zonder enige ervaring en na een tijdje bood Hoornstra mij een opleiding aan tot vakman GWW. Later ben ik afgestudeerd tot grondwerker.

Doorgroeien
Bij Hoornstra zijn er veel mogelijkheden om door te groeien. Je kunt je in je functie ontwikkelen en ook opleidingen volgen zoals ik dat heb gedaan. Door alle verschillende projecten die ik heb voltooid, heb ik in de loop der jaren heen veel ervaring opgedaan. Bij elk project dat je doet krijg je een grotere verantwoordelijkheid en een belangrijkere rol. Zo blijf je doorgroeien en ontwikkelen, het werk is ook heel divers.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bij Hoornstra vind ik leuk om te doen, omdat de projecten van Hoornstra zo verspreid zijn over Nederland. Zonder dat je het weet is de stoep waar jij dagelijks op loopt misschien wel gelegd door ons! Er gebeuren ook wel eens dingen die onvoorzien zijn, tijdens het graven zijn we bijvoorbeeld wel eens op een stuk stadsmuur of een oude granaat gestuit. Geen dag is hetzelfde hier!

Het team 
Onze vestigingen zitten in Doesburg, Apeldoorn en Zwolle. Ik ben actief in Doesburg, en ik vind het fijn om in dit team te werken. We zitten hier met 120 personeelsleden in totaal. Dit aantal werknemers is ideaal naar mijn mening, omdat het niet te klein is om in door te groeien, en niet te groot is en dat het onpersoonlijk wordt. Iedereen in mijn afdeling kent elkaar, ons kent ons. 
De leeftijden in de afdeling verschillen. Veel grondwerkers zijn wat oudere ervaren mensen, maar de uitvoerders en kraanwerkers zijn vaak wat jonger. Het is voor mij fijn om ervaring op te doen tussen ervaren grondwerkers, maar we zijn nu meer dan ooit op zoek naar jongeren die technisch begaafd zijn en bereid zijn om in een gezellig, hardwerkend team te functioneren als grondwerkers!