Zorggroep Achterhoek is een zorginstelling in de regio Achterhoek. Zorggroep Achterhoek biedt persoonlijke en hoogwaardige zorg aan (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking en/of psychosociale/ psychiatrische problematiek. Zorggroep Achterhoek vindt dat ieder mens uniek is en dat ieder mens haar eigen mogelijkheden en beperkingen heeft. Mensen met een (verstandelijke) beperking verschillen hierin niet van andere mensen. We zijn allemaal burgers in onze samenleving en hebben dus allemaal rechten en plichten.

Zorggroep Achterhoek

Kernwaarden

Voor Zorggroep Achterhoek zijn de kernwaarden het ethisch kompas van de organisatie. Ambitie is een kernwaarde van Zorggroep Achterhoek omdat ze dagelijks werken met een flinke dosis lef en op hun kenmerkende eigen wijze. Ook is Daadkracht een kernwaarde van Zorggroep Achterhoek, omdat ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Bij Zorggroep Achterhoek zijn ze erg Energiek omdat ze houden van hun werk en vinden vitaliteit, positiviteit en proactief zijn belangrijk.

Zorggroep Achterhoek

Werken bij Zorggroep Achterhoek

Werken bij Zorggroep Achterhoek betekent werken bij een organisatie die altijd in beweging is. Ze hebben een platte organisatiestructuur, die bijdraagt aan hun open karakter. Dit geeft ruimte voor inspraak, innovatie en ontwikkeling. De verschillende facetten binnen deze organisatie maken een werkdag divers en uitdagend.