Loading...

Von Gahlen

Zevenaar

Over Von Gahlen

Welkom bij Von Gahlen! Wil je altijd het beste uit jezelf halen en is kwaliteit leveren een belangrijke motivator voor jou? Dan hebben we een match. We bieden kwaliteit in state-of-the-art en betrouwbare oplossingen voor de nucleaire geneeskunde, kwaliteit in werken met de modernste apparatuur en kwaliteit in de samenwerking met ervaren professionals.

Gahlen is al vijftig jaar producent van afschermingsmiddelen voor de nucleaire geneeskunde. Onze producten en oplossingen worden wereldwijd toegepast in een bijzondere omgeving waar mensen in ziekenhuizen, universiteiten en laboratoria werkzaam zijn in de nucleaire geneeskunde. We hebben jong talent veel te bieden, van sales tot engineering, van montage tot finance. Bij ons werk je in een innovatieve, wereldwijde markt en omdat we een relatief kleine organisatie zijn kan je als jong talent, samen met je team, echt het verschil maken en van grote betekenis zijn in unieke en omvangrijke projecten. Als betrokken familiebedrijf kijken we naar persoonlijke competenties en luisteren we naar ideeën en suggesties. Vanuit een solide basis blijven we innoveren zonder concessies te doen in kwaliteit en betrouwbaarheid. Naast een heel plezierige werksfeer met ongeveer collega’s in Nederland (Zevenaar), waar we alle disciplines in huis hebben, ervaar je tevens de waardering van onze internationale klanten in verschillende werelddelen.

We hebben een zeer betrokken en gemotiveerd team. De disciplines binnen Von Gahlen variëren, maar iedereen is bereid om elkaar te helpen. Samen leggen we de lat hoog, elke dag weer. We delen onze belangrijkste kernwaarden zoals klantgerichtheid, betrouwbaarheid, innovatiekracht en jarenlange ervaring. Iedereen draagt hieraan bij vanuit zijn of haar eigen rol, kennis en expertise. Deze mentaliteit stelt ons in staat om als bedrijf elke dag te groeien.

Stage lopen of werken bij Von Gahlen

Bij Von Gahlen bieden wij een professionele, internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur. Je ontvangt een marktconform salaris en krijgt een goede pensioenregeling en arbeidsongeschiktheidsverzekering conform cao Metaal & Techniek. Daarnaast bieden wij:

  • Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Goede begeleiding en opleidingsmogelijkheden
  • 200 vakantie-uren en 40 ADV-uren per jaar bij een fulltime dienstverband
  • Resultaatafhankelijke bonus en niet-verzuimbonus
  • Fietsplanregeling
  • Actieve personeelsvereniging
  • Gunstige ligging met goede bereikbaarheid aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland
  • Flexibele start- en eindtijden

Sfeerbeelden Von Gahlen

Ervaar hoe het is om te werken bij Von Gahlen. Bekijk deze video!

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Von Gahlen

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Company size
100 employees
Telefoonnummer
+31 (0)316 528 275 +31 (0)316 528**** Show
Locatie
Zevenaar