Von Gahlen is al bijna vijftig jaar producent van afschermingsmiddelen voor de nucleaire geneeskunde. De producten en oplossingen van Von Gahlen worden wereldwijd toegepast in een bijzondere omgeving waar mensen in ziekenhuizen, universiteiten en laboratoria werkzaam zijn in de nucleaire geneeskunde.

Von_Gahlen

Waarom Von Gahlen?

Von Gahlen heeft jong talent veel te bieden, van sales tot engineering, van montage tot finance. Bij Von Gahlen werk je in een innovatieve, wereldwijde markt en omdat ze een relatief kleine organisatie zijn kan je als jong talent, samen met je team, echt het verschil maken en van grote betekenis zijn in unieke en omvangrijke projecten.

Von Gahlen

Werksfeer

Als betrokken familiebedrijf kijkt Von Gahlen naar persoonlijke competenties en luisteren we naar ideeën en suggesties. Vanuit een solide basis blijven ze innoveren zonder concessies te doen in kwaliteit en betrouwbaarheid. Naast een heel plezierige werksfeer met ongeveer 90 collega’s in Nederland (Zevenaar), waar ze alle disciplines in huis hebben, ervaar je tevens de waardering van hun internationale klanten in verschillende werelddelen.