Loading...

VINK Kunststoffen

Didam

Over VINK Kunststoffen

Over Vink Kunststoffen

Vink Kunststoffen heeft meer dan 65 jaar ervaring met het toepassen van kunststof halffabricaten en het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, staven, profielen en leidingsystemen van Europa. We leveren kunststof halffabricaten in heel veel kunststofsoorten aan vrijwel alle industriële sectoren, met name richting de productie van signs en displays, de machinebouw, de chemische industrie, de apparatenbouw, de waterbehandeling en de bouwsector.

Wij vinden een duurzame toekomst belangrijk

Duurzaamheid is één van onze belangrijkste speerpunten en de meeste kunststof restmaterialen zijn prima te recyclen, mits goed gescheiden. Daarom hebben wij het kunststof recyclingprogramma ReVink opgezet en stellen wij kratten beschikbaar aan onze klanten, waarin het restmateriaal separaat kan worden verzameld’. Op verzoek komen wij deze weer ophalen. Dit jaar is er al meer dan 600 ton kunststof in ons circulaire proces terecht gekomen. Door deze restmaterialen te verwerken tot granulaat, is het mogelijk om hier weer nieuwe producten van te maken.

Werken of stage lopen bij Vink

Met ruim 300 medewerkers in veel verschillende functies zijn we een dynamische organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en organiseren regelmatig diverse interne en externe trainingen. Onze medewerkers typeren Vink als een platte organisatie met een informele sfeer en korte lijnen.

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by VINK Kunststoffen

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Locatie
Didam