Loading...

Agrio uitgeverij en partner in marketing en communicatie

's-Heerenberg

Over Agrio uitgeverij en partner in marketing en communicatie

Bij Agrio gaan ze de boer op, letterlijk en figuurlijk. Ze zijn regelmatig op het erf te vinden, in gesprek met de boer. Zo weten ze wat er speelt in de agrarische sector. Deze kennis deelt Agrio binnen de grootste boerencommunity van Nederland, met als doel boeren en hun bedrijven voor te bereiden op de toekomst. Want toekomstgericht boeren kan alleen door ondernemende agrariërs en hun families sterker te maken.

Naast uitgever is Agrio ook partner in marketing en communicatie voor hun relaties en adverteerders. Hierbij bundelen zij marktkennis en gedragsdata met marcom-expertise. Agrio ondersteunt bedrijven bij het bereiken van de steeds beter geïnformeerde en oriënterende boer.

Van vakbladen tot digitale platforms

Eind jaren ’80 verscheen hun eerste boerenblad, de Agraaf. Sindsdien zijn ze in gesprek met de boeren: van akkerbouwers tot melkveehouders en van loonwerkers tot varkenshouders en pluimveehouders. Wat hen bezighoudt, daar schrijft Agrio over. Agrio brengt onafhankelijk nieuws, inspirerende praktijkcases en inhoudelijke
artikelen via tientallen mediamerken en hun online platforms. Omdat zij begrijpen wat er speelt en leeft op het erf, kunnen zij boeren doelgericht ondersteunen. Zo werkt Agrio aan Sterke Erven voor de volgende generatie.

Partner in marketingcommunicatie

Agrio informeert, inspireren en enthousiasmeren door te publiceren, én ook door te produceren. Zo realiseren zij o.a. videoproducties, contentmarketing en live-events als webinars en thema-avonden. Agrio deelt kennis waar boeren behoefte aan hebben, in de vorm en op het moment dat hen het best past. Door expertise en nieuws binnen de boerencommunity te delen, helpen zij de boer in zijn voortbestaan.

Sfeerbeelden Agrio Uitgeverij

Ervaar hoe het is om te werken bij Agrio uitgeverij. Bekijk deze video!

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Agrio uitgeverij en partner in marketing en communicatie

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Milieu en Agrarische sector
Telefoonnummer
+31 (0)314 68 44 48 +31 (0)314 68 4**** Show
Emailadres
Locatie
's-Heerenberg