Agrio

Dit is wat Agrio doet

Bij Agrio gaan ze de boer op, letterlijk en figuurlijk. Ze zijn regelmatig op het erf te vinden, in gesprek met de boer. Zo weten ze wat er speelt in de agrarische sector. Deze kennis deelt Agrio met de boeren en ook met hun kennispartners en adverteerders. Ze helpen bedrijven de boer beter te bereiken en tegelijkertijd bieden ze boeren waardevolle informatie voor hun bedrijfsvoering. Met onafhankelijk agrarisch nieuws en interessante kennisartikelen geven ze vorm aan hun missie: boeren helpen om toekomstbestendig te worden. 

Agrio

Van vakbladen tot digitale platforms

Eind jaren ’80 verscheen hun eerste boerenblad, de Agraaf. Sindsdien zijn ze met de boeren in gesprek: van akkerbouwers tot melkveehouders en van loonwerkers tot varkenshouders en pluimveehouders. Wat hen bezighoudt, daar schrijft Agrio over. Agrio brengt onafhankelijk nieuws, inspirerende praktijkcases en inhoudelijke artikelen via tientallen mediamerken en hun online platforms. 

Agrio

Partner in marketingcommunicatie

Agrio informeert, inspireren en enthousiasmeren door te publiceren, én ook door te produceren. Zo realiseren zij o.a. videoproducties, contentmarketing en live-events als webinars en thema-avonden. Agrio deelt kennis waar boeren behoefte aan hebben, in de vorm en op het moment dat hen het best past. Door expertise en nieuws binnen de boerencommunity te delen, helpen zij de boer in zijn voortbestaan. 

Agrio

Kom ook werken bij Agrio!

Agrio is een club van 80. Ieder met zijn of haar eigen specialisme. Van marketeer tot servicemedewerker en van redacteur tot videoproducent. Bij Agrio vind je (afstudeer)stages en (bij)banen in sales, marketing, journalistiek, administratie, vormgeving en videoproducties. Benieuwd waar jouw talent het best tot recht komt bij Agrio? Kom dan naar de Talententuin en ontmoet crossmediaal mediabedrijf Agrio.