Loading...

TripleA Networks

Aalten

Over TripleA Networks

Wat doet TripleA Networks?

 • Bouwt, renoveert en onderhoudt mobiele netwerken voor haar klanten (o.a. Odido, KPN,
  Vodafone)
 • Werkvoorbereiders denken elk mogelijk scenario uit in de engineeringsfase
 • Monteurs komen op unieke plekken; we bouwen tijdelijke antenne-opstelpunten voor o.a.
  Formula 1 Dutch GP, Mysteryland, en Zwarte Cross

Waarom TripleA Networks?

 • Oplossingsgericht bedrijf dat geen uitdaging uit de weg gaat
  #smartsolutions #strongconnections
 • Werken voor grote klanten zoals Odido, KPN, en Vodafone, zorgen voor landelijke mobiele
  netwerkdekking

Over TripleA Networks

”TripleA Networks is door haar jarenlange ervaring en up-to-date technologische kennis dé partij om tijdelijke en permanente verbindingen van mensen en systemen te realiseren in de meest uitdagende omstandigheden!”

Tja, dat is een hele mond vol woorden. Wat TripleA nou eigenlijk uniek maakt?! Dagelijks werkt kantoor & buitendienst samen te zorgen voor connectiviteit. Het werk van een (jouw…) TripleA collega is divers en uitdagend. Als werkvoorbereider bereid je een project tot in de puntjes voor en zorg je voor het zo goed mogelijk ontzorgen van monteurs in de buitendienst. Je laat materialen klaarleggen, hebt contact met grondeigenaren van telecomlocaties en stemt werkzaamheden af met de monteurs.

En daar komen zij om de hoek! De helden die elke dag, weer of geen weer, zorgen dat het werk klaarkomt. Als monteur antennebouw kom je op grote hoogtes (voor jouw beeldvorming; een normale zendmast gaat zo’n 40 meter de lucht in. Zet maar eens veertig stappen en beeld je die afstand in de lucht in…) en werk je optimaal met elkaar samen.

En waarom kiezen voor TripleA Networks?

TripleA is een bedrijf dat elke dag uitdagingen probeert op te lossen. Onze klanten, de grote aanbieders van mobiel netwerk in Nederland, denk aan bijvoorbeeld Odido, Vodafone, KPN) garanderen tegenwoordig landelijke dekking op het mobiele netwerk. Dat betekent; jij moet altijd en overal kunnen Facebooken, bellen of X’en. Maar dat signaal is er niet zomaar, dat dient gebouwd, gerenoveerd en onderhouden te worden. En daar komt TripleA om de hoek. We ontvangen een opdracht vanuit een provider, denken binnen de engineeringsfase elk mogelijk scenario uit en tot slot bouwen onze monteurs op locatie een ijzersterke verbinding. Of het nou gaat de gewone zendmast bij jou op de hoek of het plaatselijke festival. Want nee, het netwerk is niet geschikt dat er ‘opeens’ 25.000 mensen in een weiland staan feest te vieren. Ook daarvoor zet TripleA zich in. Recent bouwden we tijdelijke antenne-opstelpunten voor onder andere de Formule 1 in Zandvoort, Mysteryland en de Zwarte Cross. Neem vooral een kijkje op onze socials! 😉

TripleA heeft een écht Achterhoekse bedrijfscultuur. We werken hard, lachen met elkaar en zijn altijd bereid om een stapje extra te zetten. Ben jij gek van uitdagingen, ben je graag als monteur onderweg en houdt je van een afwisselende baan? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Onze wereld van de telecom is gruwelijk leuk. Echt, dat beloven we je. Hopelijk hebben we je enthousiast kunnen maken. Meer informatie, stagemogelijkheden, leertrajecten of gewoon wat vragen? Mail gerust naar michiel.wellink@tripleanetworks.nl. We komen graag met je in contact!

Sfeerbeelden TripleA Networks

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by TripleA Networks

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Telefoonnummer
0543 474 718 0543 474**** Show
Locatie
Aalten