Loading...

Tenten Solar Zonnepanelen

Lichtenvoorde

Over Tenten Solar Zonnepanelen

We zijn een no-nonsens Achterhoeks bedrijf dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit. We werken aan projecten in verschillende sectoren, zowel bij particulieren als bij woningcorporaties. Hierdoor krijg je de kans om mee te werken aan de verduurzaming van ondernemend Nederland en daadwerkelijk een verschil te maken.

We zijn een jong, gedreven en collegiaal team. We willen vooruit, als individu, als team en als bedrijf. Ieder heeft zijn taak binnen het team. Dit houdt in dat je veel zelfstandigheid geniet, jouw kennis en kunde in de functie kwijt kan, maar wel met het oog op het gezamenlijke (team)doel. Halen we een mooie opdracht binnen of leveren we een project met de hoogste kwaliteitsscore op? Dan vieren we dat. Soms groots, soms klein of op ludieke wijze. Humor is nooit ver weg. Samen bewaken we onze cultuur.

Over Tenten Solar Zonnepanelen

Bij Tenten Solar kom je terecht in een hecht en hardwerkend team. We geloven in een no-nonsense aanpak en streven naar een prettige werksfeer. Je krijgt de mogelijkheid om te leren en te groeien binnen een bedrijf dat constant in ontwikkeling is. We nemen jou en je ambities serieus en vinden het belangrijk dat je met plezier stageloopt of afstudeert.

Voordelen van stage lopen / werken bij Tenten Solar Zonnepanelen

Naast een financiële vergoeding en een vergoeding voor woon-werkverkeer, zorgen we ervoor dat er vers fruit op de werkplek is en organiseren we gezellige borrels en leuke activiteiten vanuit onze Personeelsvereniging. Ook bieden we mogelijkheden met toekomstperspectief, aangezien Tenten Solar de ambitie heeft om verder te groeien.

Dus, als jij op zoek bent naar een technische stage of afstudeerplek waar je kunt bijdragen aan een duurzame toekomst en waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen, dan is Tenten Solar dé plek voor jou. Wij nodigen je uit om contact met ons op te nemen en de uitdaging aan te gaan. Samen maken we het verschil in de zonnepanelenbranche!

Sfeerbeelden Tenten Solar Zonnepanelen

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Tenten Solar Zonnepanelen

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Handel en dienstverlening
Telefoonnummer
0544 353 348 0544 353**** Show
Locatie
Lichtenvoorde