Al meer dan 30 jaar biedt het Slingeland Ziekenhuis de bewoners van de Achterhoek zorg. Slingeland voelt zich daarom sterk verbonden met de regio en werkt vanuit ‘naoberschap’ aan een gezonde Achterhoek.

Afbeelding1

Werken bij

Het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem heeft veel te bieden als werkgever en opleidingsorganisatie. Zo’n 1800 medewerkers en 135 specialisten verlenen kwalitatief hoogwaardige zorg met oprechte aandacht en betrokkenheid. Daarbij staan deskundigheid en veiligheid altijd voorop. Samen werken aan een vitale Achterhoek!

Afbeelding 2

Leren en Ontwikkelen

Binnen het Slingeland Ziekenhuis is het belangrijk dat iedere medewerker zich kan ontwikkelen en kan blijven groeien. Ben je in dienst? Dan zijn er verschillende scholingsmogelijkheden. Denk hierbij aan een vervolgopleiding om je te specialiseren, bij- en nascholingen om je vakkennis op peil te houden en trainingen om vaardigheden en kwaliteiten te verbeteren: “Je kunt tenslotte nooit genoeg leren.” Ben je een nieuwe medewerker? Dan kijk je samen met je leidinggevende naar wat jij nodig hebt om de professional te worden die je graag wilt zijn.