Het beste uit jezelf halen. Jezelf durven zijn. Je eigen keuzes maken. Daar staat Sius voor!

De Lichtenvoorde - Frappant © Fotografie: Martin Hogeboom

Over Sius

Wij zijn een team van professionals en we werken met passie en trots aan een zo zelfstandig en gelukkig mogelijk leven van mensen die extra ondersteuning en begeleiding nodig hebben. Een organisatie voor mensen, door mensen. Wij gaan voor geluk, iedere dag een glimlach.

Echte passie, oprechte interesse
Wij zijn geen doorsnee zorgverleners, maar vakmensen die van nature gemotiveerd zijn om het leven van anderen kleur te geven. De kleur die iemand zelf het mooist vindt. We kijken welke kwaliteit van leven bij iedere cliënt persoonlijk past. Dat doen we vakkundig, betrokken en met passie. Vanuit oprechte interesse: wie ben je, waar word jij blij van?

bb-media-photos-popup-image (2)

Werkwijze

Ze creëren een omgeving en een werkwijze met alle ruimte om te ontdekken wat jou gelukkig maakt. Door oprecht de verbinding aan te gaan met mensen en hun omgeving. Met ongeveer 750 medewerkers en zon 350 enthousiaste vrijwilligers zetten ze elkaar elke dag in voor ongeveer 850 mensen in de hele achterhoek. Ze hebben meer dan 40 locaties. Een organisatie voor mensen. Door mensen.

Nieuwsgierig naar stages of banen bij Sius?