logistiek_website_1

Over Seesing Flex

Seesing Flex is een ervaren en allround bureau voor uitzenden en detachering voor vacatures op elk niveau en in uiteenlopende vakgebieden. Wij bemiddelen tussen opdrachtgevers en kandidaten met als doel om de beste match tot stand brengen tussen vraag en aanbod van personeel. Dat doen we voor mooie bedrijven uit de Achterhoek en omliggende gebieden als de Stedendriehoek die op zoek zijn naar nieuwe collega’s en voor gemotiveerde kandidaten in dezelfde regio’s die op zoek zijn naar passend en leuk werk. Loop gerust eens bij ons binnen om kennis te maken. 

Seesing-flex

Werken bij het leukste bedrijf van de Achterhoek?

Met de leukste collega’s? 😉
Wij zoeken intercedenten die ons top team komen versterken! In deze functies ben je niet alleen recruiter, maar ook verkoper, HR-medewerker en coach! Je krijgt de vrijheid om je eigen ding te doen en toch in een hecht team te werken. Jouw creativiteit, zelfredzaamheid en ideeën worden gestimuleerd. 

seesing-flex

Enthousiast? Tijd voor een kop koffie!

Ben je enthousiast geworden? En ben jij die gedreven, flexibele en zelfstartende persoon? En op zoek naar een baan waarin je al jouw mooie competenties kunt aanspreken? Dan gaan we graag in gesprek! Bel Anne Vos voor een afspraak: 0544 – 35 37 39.

Check ook de werken-bij video van Seesing Flex

Nieuwsgierig naar stages of banen bij Seesing Flex?