Loading...

Seesing Flex

Lichtenvoorde

Over Seesing Flex

Hallo jonge talenten!

Bij Seesing Flex geloven we in jouw potentieel. Wij zijn geen regulier uitzendbureau; we zijn jouw springplank naar een voor jou passende carrière. Met een breed scala aan uitdagende banen in diverse sectoren, bieden we jou de mogelijkheid om ervaring op te doen, vaardigheden te ontwikkelen en jezelf te ontdekken.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. We luisteren naar jouw ambities en interesses en matchen je met banen en werkgevers die bij jou passen. We bieden trainingen, coaching en persoonlijke ontwikkeling om je te helpen groeien, zowel professioneel als persoonlijk.

Bij Seesing Flex draait alles om jouw werk-toekomst. We begrijpen dat je meer wilt dan alleen geld verdienen; je wilt een baan die je voldoening geeft, waarbij er een goede balans is tussen werk en privé en waar je iedere dag met veel plezier naar toe gaat. Maak gebruik van ons netwerk in het Achterhoekse bedrijfsleven. Samen bouwen we aan een veelbelovende toekomst. Ga het avontuur samen met ons aan en ontdek de kansen die op jou wachten!

Over Seesing Flex

Bij Seesing Flex ademen we een dynamische en energieke sfeer. We zijn niet zomaar een bureau; we zijn een enthousiaste groep intercedenten die iedere dag weer gedreven zijn om de juiste matches te maken en carrières te stimuleren. Onze kernwaarden zijn doorzettingsvermogen, nuchterheid, duidelijkheid, eerlijkheid en betrokkenheid. Wij komen graag in contact met werkzoekenden die dezelfde kernwaarden belangrijk vinden. Want dat is waar de Acherhoekse arbeidsmarkt op zit te wachten.

Wij onderscheiden ons door onze sterke regionale focus en betrokkenheid. We kennen de Achterhoek en omliggende regio’s door en door, en we begrijpen de unieke behoeften van onze klanten en kandidaten hier. Dit stelt ons in staat om persoonlijke en een op maat gemaakt aanbod van werk te bieden. Bovendien streven we ernaar om een partner voor jou te zijn die meedenkt en helpt bij het opbouwen van een succesvolle carrière.

Voordelen van stage lopen / werken bij Seesing Flex

  •  Betrokkenheid bij jouw toekomst
  •  We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen
  • We weten wat er waar speelt op de arbeidsmarkt
  • We kennen de teams en weten waar jij past
  • Sterke regionale focus
  • Innovatieve werkcultuur
  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Sfeerbeelden Seesing Flex

Ervaar hoe het is om te werken bij Seesing Flex. Bekijk deze video!

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Seesing Flex

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Handel en dienstverlening
Telefoonnummer
0627257519 062725**** Show
Locatie
Lichtenvoorde