Loading...

Royal Pas Reform

Doetinchem

Over Royal Pas Reform

Royal Pas Reform heeft zich in ruim honderd jaar ontwikkeld tot een toonaangevende wereldspeler op het gebied van broederijtechnologie. Met ons hoofdkantoor in Zeddam zijn we één van de grootste producenten van kuikenbroedmachines en loopt voorop in de ontwikkeling van slimme, geïntegreerde en duurzame broederijoplossingen voor de pluimvee-industrie.

Over Royal Pas Reform

Sinds onze oprichting is Royal Pas Reform toonaangevend in het ontwikkelen van slimme, geïntegreerde en duurzame broederijoplossingen. Tegenwoordig zijn we een van de grootste fabrikanten van broedmachines voor kuikens ter wereld, met een mondiaal marktaandeel van meer dan 30%. De verkoop- en serviceactiviteiten worden uitgevoerd vanuit drie locaties: Royal Pas Reform in Nederland, Brazilië, en North America. In Doetinchem zit ons distributiecentrum en daarnaast hebben we ook eigen verkoopkantoren in Afrika, Azië, Europa, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika.

Innovatie is de fundamentele drijfveer van ons bedrijf en zit in het DNA van onze 150 gepassioneerde medewerkers. Bij ons werken veel mensen met verschillende achtergronden en functies: van logistiek tot biologie, en van engineering tot sales. Allemaal werken we aan ons gezamenlijke doel. Als team hebben we tientallen superieure producten ontwikkeld voor de broederijsector, waarbij we onze klanten centraal stellen bij alles wat we doen. Door hen een geïntegreerde oplossing van broedsystemen, geavanceerde klimaatbeheersing en broedautomatiseringssystemen aan te bieden, krijgen we steeds meer inzicht en controle over het totale broedproces en kunnen we de service naar onze klanten vergroten.

Voordelen van stage lopen / werken bij Royal Pas Reform

  • Wij bieden een uitdagende werkomgeving en daarbij een goed salaris;
  • We vallen onder de CAO Metalektro, wat betekent dat je in totaal 40 vrije dagen hebt per jaar op basis van een fulltime dienstverband (27 vakantiedagen  + 13 ATV);
  • Voor functies in de sales of techniek hebben we ook de mogelijkheid om veel te reizen en te werken in het buitenland;
  • Wij vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen en denken graag mee in welke opleidingen/trainingen jij zowel intern als extern kan volgen;
  • Regelmatig leuke bedrijfsuitjes.

Sfeerbeelden Pas Reform

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Royal Pas Reform

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Locatie
Doetinchem