De activiteiten van de Rouwmaat Groep zijn divers, maar liggen wel in elkaars verlengde. Steeds meer bedrijven, instellingen, overheden en particuleieren zien in Rouwmaat een duurzame totaalpartner met een vakkundige en betrokken werkwijze. De Rouwmaat Groep bestaat inmiddels meer dan zeventig jaar en telt zo’n 180 medewerkers. Ze werken voor bedrijven, instellingen en overheden in Oost-Nederland en Nordrhein-Westfalen.

Beton Rouwmaat

Werken bij

Elke dag bouwen meer dan 200 aanpakkers van Rouwmaat verder aan Oost-Nederland. Zij werken samen met hun partners in de bouw bij de aanleg van woonwijken, wegen, bedrijfshallen en complete bedrijventerreinen. Daarnaast komen ze veel bij particulieren thuis voor het plaatsen van een bouwcontainer of het leveren van het beton. Dit doen ze met enorm divers wagen- en machinepark en verschillende installaties vanuit 6 vestigingen in Oost-Nederland.

Ook als je het vak nog moet leren hebben ze volop mogelijkheden voor je. De afgelopen jaren kozen al vele BBL-ers voor Rouwmaat Groep. Lekker aan de slag in de grond of op de machine. veel leren in de praktijk (en soms op school) en dat altijd met een mooi clubje mensen om je heen. Geld verdienen en tegelijk een zinvol vak 

Als je wilt, kun je bij hun echt alle kanten op. Of je helemaal toeleggen op een specialisatie. Wat jij wilt!

Machinist Rouwmaat

Werkzaamheden

De Rouwmaat Groep is een breed geori├źnteerd bedrijf dat een reeks activiteiten uitvoert op het terrein van bodem- en milieuonderzoeken, infraprojecten, sloopwerken, de productie van beton en mortels, de verhuur van afvalcontainers, recycling en de transport van allerhande grondstoffen, half-en eindfabricaten.