Loading...

Rometron

Ulft

Over Rometron

De wortels van Rometron liggen in Wageningen, Nederland, waar oprichter en eigenaar Roel de Jonge in 1997 afstudeerde in de sproeitechnologie aan de Wageningen Universiteit en Research (WUR). Hij zag al snel het potentieel van de technologie en begon deze vanaf 1999 te commercialiseren als WEED-IT, nadat hij het bedrijf Rometron had opgericht.

Vanaf het begin hebben Rometron en WEED-IT zich gericht op het realiseren van aanzienlijke besparingen op het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen. Dit stelt boeren en loonwerkers in staat om te besparen op inputkosten, onkruidzaadbanken te elimineren en de beschikbaarheid van gewasvocht te maximaliseren. De technologie heeft ook bewezen cruciaal te zijn bij het minimaliseren van het risico op herbicidenresistentie en bij het verkleinen van de milieu-impact van de landbouw.

Na 25 jaar is het nog steeds ons doel om boeren over de hele wereld te helpen hun opbrengst te maximaliseren en tegelijkertijd het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen te verminderen met onze innovatieve spuittechnologie.

Werken bij Rometron

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Rometron

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
50 employees
Opgericht
1999
Telefoonnummer
0575-451 111 0575-451**** Toon
Locatie
Ulft