Loading...

Rensa Family

Didam

Over Rensa Family

Het bedrijf
Rensa Family wil groeien en stabiel succes realiseren. De groei en ontwikkeling van de medewerkers is hier rechtstreeks aan gekoppeld. De medewerkers maken zelf deel uit van het succes, een gevoel dat organisatie breed wordt gedragen.

De mens
De groei van Rensa Family gaat samen met de persoonlijke groei van medewerkers. Er is bovengemiddeld veel ruimte om het beste uit jezelf te halen. Groei heeft meerdere dimensies. Bijvoorbeeld vaktechnisch, in je rol, carrière en verantwoordelijkheden.
Daarom zijn de mogelijkheden voor opleidingen, stages en persoonlijke begeleiding veelomvattend. En afgestemd op wie iemand is. Want iedereen is uniek en heeft eigen talenten en capaciteiten.

Jezelf blijven
Rensa Family wordt groter en beter. Ondertussen blijven we gewoon wie we zijn. Je kunt altijd jezelf zijn, je persoonlijke karakter voegt waarde toe. Samen succesvol groeien, zonder naast onze schoenen te lopen. Arrogantie wordt niet gewaardeerd, laagdrempeligheid en vriendelijkheid zijn de norm.

Werkplezier
Wie met plezier werkt heeft meer energie, voel zich goed en presteert automatisch beter.
Bij Rensa Family kan iedereen zijn of haar kernkwaliteiten kwijt in de functie. Dat betekent dat je als werknemer voldoende inzicht krijgt in je eigenschappen en wie je als mens bent.

Teambuilding
Rensa Family organiseert regelmatig feestjes en uitstapjes, waarbij familie ook welkom is.  Collega’s en aanhang leren elkaar beter kennen, de onderlinge band wordt bekrachtigd en de professionele verhoudingen versterkt.

Stimulerend werkklimaat
Het werkklimaat biedt veel ruimte om activiteiten te ondernemen die positieve energie opleveren. Rensa Family stimuleert medewerkers om daarvoor ook zelf of in teamverband initiatieven te nemen. We voegen meer focus op duurzaamheid toe, door iedereen bij Rensa Family te laten delen in onze visie op en plannen voor duurzaam en circulair werken. Samen als duurzame koploper werken aan Lean & Green sterren

Familiebedrijf
Als familiebedrijf stellen we stabiel succes op lange termijn boven jacht op snelle groei. Van oudsher hebben we serieuze aandacht voor de wereld om ons heen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in het Rensa Family DNA en samen duurzaam ondernemen krijgt prioriteit.

Rensa Family
Rensa Family is groot maar close, met lokale betrokkenheid en aandacht voor iedereen persoonlijk. De bedrijfscultuur heeft dan ook een uitgesproken persoonlijk en informeel karakter. De band tussen collega’s onderling voelt als één grote familie. Zelfs de familie van de medewerkers wordt bij Rensa Family betrokken.

Mensgericht werkgeverschap
Voor de medewerkers is volop ruimte voor persoonlijke groei, ontwikkeling en welzijn. De scope voor persoonlijke behoeften en ontwikkeling gaat verder dan alleen de werksituatie en vakinhoudelijke groei. Rensa Family ziet en waardeert het karakter, de individuele kwaliteiten en de potentie van mensen.

Sfeerbeelden Rensa Family

Ervaar hoe het is om te werken bij Rensa Family. Bekijk deze video!

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Rensa Family

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Handel en dienstverlening
Telefoonnummer
+31 314 35 05 05 +31 314 35 0**** Show
Locatie
Didam