Loading...

Remondis

Lichtenvoorde

Over Remondis

Remondis is sinds de oprichting in 1934 in Duitsland uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. Ze zijn aanwezig in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de Remondis Groep. De waarden in het familiebedrijf vormen al tientallen jaren een solide fundament voor innovatie en groei. Remondis Nederland heeft meer dan 25 vestigingen en 1200 medewerkers.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat centraal in de bedrijfsfilosofie en alle zakelijke activiteiten van de Remondis Groep. Ze beheersen de afvalketen vanaf inzameling tot afzet volledig. Hiermee creëren ze een nieuwe duurzaamheid. Remondis investeert in duurzaam inzamelen en in innovatieve recyclingtechnieken om een circulaire economie te realiseren. Dit doen ze door secundaire grondstoffen te produceren en in 34 landen over de hele wereld initiatieven en ontwikkelingen voor een duurzame leefomgeving te ondersteunen. De ecologische, economische en sociale verantwoordelijkheden van Remondis is zeer nauw verweven met elkaar. Daarmee creëren ze vooruitgang en innovatie, gericht op mens en milieu.

Innovatie

Met de innovatieve technieken en processen van Remondis weet de Remondis Groep vrijwel alle afvalstromen om te zetten in nieuwe grondstoffen, producten of duurzame energie. Zij bundelen onze internationale kennis en expertise om voortdurend stappen te zetten in het sluiten van kringlopen en daarmee het gebruik van nieuwe grondstoffen te verminderen.

Sfeerbeelden Remondis

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Remondis

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Handel en dienstverlening
Company size
> 500 employees
Telefoonnummer
06 83491291 06 8349**** Show
Locatie
Lichtenvoorde