Bij Rabelink zetten ze elke dag hun schouders onder complexe logistieke vraagstukken. Ze hebben hart voor wat ze doen. Maar bovenal, hart voor elkaar en de mensen om hen heen. Dat zorgt ervoor dat ze oplossingen vinden die écht het verschil maken.

De wereld om ons heen wordt steeds kleiner. We zijn verbonden met mensen en bedrijven overal op aarde. Om die verbinding te faciliteren, is slimme en duurzame logistiek nodig. Dat is niet altijd makkelijk. Daarom is Rabelink er voor mensen die een plek zoeken waar complexe logistieke vragen worden opgelost.

Goede logistiek gaat veel verder dan het simpelweg afhandelen van zendingen. Sluit de inrichting van je supply chain bijvoorbeeld wel goed aan op je bedrijfsstrategie? Waarom kies je bepaalde leveringscondities? Kun je met de huidige voorraadlocaties en -hoogtes op tijd voldoen aan de vraag? En doe je dat wel tegen minimale kosten? Rabelink organiseert logistiek van a tot z en denkt mee over hoe het allemaal net wat slimmer kan – van operationeel- tot strategisch niveau. 

Rabelink foto1

Cultuur

De cultuur is gericht op flexibiliteit en vrijheid van handelen. Klinkt gek misschien, want het vervoeren van goederen over de weg, door de lucht en over zee vraagt een strakke planning en zorgvuldigheid in het omgaan met de goederen. Het werken met foodproducten vraagt ook nog eens het naleven van strikte hygiëneregels. Daarin doet Rabelink dan ook zeker geen concessies en zijn regels gewoon regels.

Maar dat neemt niet weg dat ze openstaan voor nieuwe ideeën en dat je verantwoordelijkheid krijgt voor je eigen werk. Ze zorgen goed voor hun mensen, hebben oog voor elkaar en hebben aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze verwachten van jou dat je niet zomaar doet wat je altijd al deed, maar dat je nadenkt over wat je doet en vragen stelt. Waarom doen ze wat ze doen? Met ‘dat doen we altijd al zo’ neem jij geen genoegen.

Openstaan voor nieuwe ideeën betekent ook dat er af en toe wat fout gaat. Daar leren ze van bij Rabelink en zo worden ze iedere dag beter.

 

Rabelink foto2

Kernwaarden

  • Het draait om mensen

De mensen maken Rabelink. Ze zijn een team. Ze werken samen aan logistieke oplossingen die écht het verschil maken. Dat kunnen zij niet alleen – ze zoeken verbinding met hun klanten en partners. Rabelink luistert naar ze en geven ze aandacht.

  • Stop nooit met leren

Rabelink is onbevangen. Ze zijn nieuwsgierig. Fouten maken mag. Daar leren ze van. Vrijheid en ruimte voor talentontwikkeling zijn de sleutel tot werkplezier én tevreden klanten.

 

Rabelink foto3
  • Ga voor kwaliteit

Ze zijn kritisch. Ze hebben passie. Ze pakken problemen aan. En wat ze doen, doen ze goed. Anders doen ze het niet. Hun klanten krijgen altijd de beste logistieke oplossingen.

  • Denk aan de wereld

Rabelink voelt zich verbonden met de regio en de wereld om hen heen. Stap voor stap werken ze samen met hun partners aan een klimaatneutrale keten. Verbondenheid gaat verder dan alleen klimaat. Zo steunt Rabelink diverse lokale doelen en initiatieven.