Loading...

Pentair

Winterswijk

Over Pentair

Waarom werken bij Pentair in Winterswijk?
Overal ter wereld kom je ze tegen, de pompen en pompsystemen van Pentair uit Winterswijk. Al meer dan 115 jaar zijn wij dé specialist als het gaat om standaard en maatwerkoplossingen voor water- en brandbluspompen. Door continu te innoveren behoren wij al vele jaren tot de top van de waterwereld. Van ontwerp tot installatie en onderhoud, alles gebeurd onder één dak. Met ruim 175 medewerkers werken wij dagelijks aan technisch uitdagende en internationale projecten. Kom jij ons helpen bij het maken van onze pompen?

Wil jij stage lopen of afstuderen bij een internationaal bedrijf?

Bij Pentair zijn wij altijd op zoek naar jonge talenten die hun tanden willen zetten in een uitdagende stage- of afstudeeropdracht. Tijdens het stage lopen of afstuderen ga je niet alleen aan de slag met een opdracht die aansluit bij je opleiding, maar die ook past bij jou interesses. Je wordt begeleid door enthousiaste en deskundige collega’s. Daarbij krijg je alle ruimte om je opdracht naar eigen inzicht uit te voeren en het bedrijf te leren kennen. Als volwaardig lid van het team doe je natuurlijk ook gewoon mee aan alle team activiteiten! Daarom stage lopen of afstuderen bij Pentair in Winterswijk! Internationale en dynamische werkomgeving Technische en uitdagende projecten Begeleiding door deskundige en gedreven collega’s Informele en gemoedelijke werksfeer Marktconforme stagevergoeding Ligging vlakbij trein- en busstation Aangesloten bij Achterhoek Werkt en Smarthub Achterhoek

  • Internationale en dynamische werkomgeving Technische en uitdagende projecten
  • Begeleiding door deskundige en gedreven collega’s
  • Informele en gemoedelijke werksfeer
  • Marktconforme stagevergoeding Ligging vlakbij trein- en busstation
  • Aangesloten bij Achterhoek Werkt en Smarthub Achterhoek

Stage lopen / werken bij Pentair

Wij willen graag dat onze medewerkers eigen initiatief laten zien en meedenken over hoe wij onze producten en diensten kunnen verbeteren. Wij bieden technische en uitdagende projecten en begeleiding door deskundige en gedreven collega’s. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, mogelijkheden om door te groeien in een andere functie en je krijgt volop vrijheid om je eigen draai te geven aan je taken. De werksfeer is gemoedelijk en informeel en de communicatielijnen zijn kort, dit zorgt voor een prettig werkklimaat.

Successen en mijlpalen worden intern gevierd en het jaar wordt traditiegetrouw afgesloten met een gezellige kerstborrel met kerstmarkt waar je je eigen kerstpakket mag samenstellen. Daarnaast hebben we een actieve personeelsverening die regelmatig leuke uitjes en excursies organiseert. We stimuleren een gezonde levensstijl en hebben een eigen sportkledinglijn die je heel voordeling aan kunt schaffen. Ben je in voor een sportieve uitdaging? Dan kun je meeroeien in ons team dat jaarlijks meedoet aan de Harlingen-Terschelling Roeisloeprace!

Acht redenen om te werken bij Pentair

1. Gezond bedrijf Wij behoren al vele jaren behoren tot de top van de waterwereld. In 2024 vieren wij ons 120 jarig bestaan! Door continue te blijven innoveren en nieuwe producten te ontwikklen groeien wij nog steeds!

2. Goede opleidingsmogelijkheden Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Denk daarbij aan het volgen van trainingen, opleidingen of bijvoorbeeld een coachingstraject. Je hebt een persoonlijk ontwikkelingsplan en de mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf.

3. Deskundige en ervaren collega’s Onze ervaren en deskundige collega’s vinden het leuk om nieuwe medewerkers of stagiairs wegwijs te maken in onze organisatie.

4. Informele werksfeer Wij zijn trots op onze Achterhoekse roots, de bijbehorende nuchtere werkwijze en de gemoedelijke sfeer. Het opendeurenbeleid zorgt voor een informeel en levendig, maar vooral gezellig kantoor.

5. Uitdagend werk in de waterwereld Wat ons uniek maakt? Wij ontwikkelen en produceren onze pompen helemaal in eigen huis. Onze pompen zorgen wereldwijd voor droge voeten, schoon drinkwater en voldoende bluswater.

6. Variabele werktijden Wij hebben variabele werktijden, zodat jij je werk flexibel in kunt delen. Maar ook thuis werken is mogelijk. Zo blijven werk en privé in balans.

7. Internationale werkomgeving Onze klanten zitten overal, dus onze producten gaan de hele wereld over. Daarnaast maken wij onderdeel uit van een groot Amerikaans bedrijf. Dus wereldwijd heb je 10.000 collega’s!

8. Leuke activiteiten buiten werk Wij hebben een actieve personeelsvereniging die met regelmaat leuke activiteiten organiseert. Op deze manier leer je je collega’s ook buiten werktijd beter kennen.

Sfeerbeelden Pentair

Ervaar hoe het is om te werken bij Pentair. Bekijk deze video!

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Pentair

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Locatie
Winterswijk