Loading...

Obelink Vrijetijdsmarkt

Winterswijk

Over Obelink Vrijetijdsmarkt

Obelink is een echt familiebedrijf dat door hard werken en de ontwikkelingen op de voet te volgen is uitgegroeid tot het walhalla van de kampeerder en één van de grootste werkgevers in de Achterhoek. 

Het Obelink gevoel

Bij Obelink bouwen ze als team elke dag weer aan de groei van het bedrijf. Zij vinden het belangrijk om de klant blij te maken; zowel in de kampeerwinkel, de webshop en de momenteel in aanbouw zijnde “Kampeergelukfabriek”. In een informele sfeer hebben alle medewerkers de vrijheid om hun werk te doen en nemen ze hun verantwoordelijkheid. Ze zijn nuchter en weten van aanpakken, daarnaast wordt er ook veel gelachen en houden ze van een feestje op zijn tijd.

Ondernemer van je eigen tent

Obelink heeft een platte organisatiestructuur waar op een vernieuwende manier wordt samengewerkt. Iedereen heeft zijn eigen talenten en deze talenten krijgen bij Obelink de aandacht. De collega’s bij Obelink stellen zelf hun doelen en verantwoordelijkheden op en daarmee is iedereen ondernemer in zijn eigen werk. Kansen en eventuele obstakels worden op een eenvoudige manier besproken. Door de autonomie om beslissingen te nemen kunnen innovatieve ideeën en oplossingen snel opgepakt worden.

Mogelijkheden bij Obelink

Bij Obelink werken ze het hele jaar door aan Europa’s grootste kampeerwinkel en webshop. Ze hebben zowel fulltime als parttime functies, stage- en BBL-opleidingsplekken. Ook voor een tussenjaar of tijdelijke baan zijn er mogelijkheden. Er zijn regelmatig vacatures op diverse afdelingen als verkoop, klantenservice, logistiek (zowel winkel als distributiecentrum), IT, werkplaats, administratie, HR, facilitair, inkoop, e-commerce en marketing. Twijfel je nog wat een goede plek voor jou zou kunnen zijn of staat jouw ideale vacature er (nog) niet tussen? Ook open sollicitaties zijn van harte welkom.

Lijkt het je leuk om te werken bij een bedrijf waar je altijd bezig bent met vrije tijd en vakantie? Neem dan een kijkje bij Obelink!

Photo Gallery

Ervaar hoe het is om te werken bij Obelink. Bekijk deze video!

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Obelink Vrijetijdsmarkt

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Handel en dienstverlening
Telefoonnummer
0543 532 632 0543 532**** Show
Locatie
Winterswijk