Loading...

Nijhuis Saur Industries

Doetinchem

Over Nijhuis Saur Industries

Nijhuis Saur Industries levert wereldwijde oplossingen voor duurzaam watergebruik, energie- en grondstoffenterugwinning. Wij zijn onderdeel van de Saur Group en verantwoordelijk voor Industrial Water Solutions. We leveren de meest complexe industriële oplossingen voor het verduurzamen van water en adviseren hoe waterbronnen te beheren en beschermen. Hierdoor wordt water meer benut als een waardevolle bron van energie, in een wereld waarin energie (en dus water) steeds schaarser wordt.

Nijhuis Saur Industries is een internationale organisatie met meer dan 20 nationaliteiten, gevestigd in Doetinchem. Door de Achterhoeks mentaliteit staat de deur altijd voor je open en heerst een laagdrempelige cultuur. We werken samen met onze zusterbedrijven in Nederlands en experts over de hele wereld!

Onze zusterbedrijven zijn gevestigd in Raalte (Byosis), Heerenveen (Econvert) en Amsterdam (PWNT). Iedere vestiging heeft een eigen specialisme en hierdoor leer je altijd bij. Op die manier dragen we bij aan een toekomstbestendige wereld.

Het doel

Het doel van Nijhuis is om water te beschermen en ervoor te zorgen dat iedereen – gemeenten, industrieën, burgers, agrariërs, ngo’s en de samenleving als geheel – water op waarde schat. Naast de traditionele kerntaak – zorgen voor passende installaties en een verantwoorde behandeling en levering van een hoogwaardige waterkwaliteit – zetten ze zich in om ook anderen te overtuigen van het belang van water. Zo kunnen ze samen investeren in waterbesparing en nieuwe oplossingen ontwikkelen ter bescherming van één van de meest kostbare hulpbronnen van onze planeet.

Het is tijd om het tij te keren. Er moet voor gezorgd worden dat water weer wordt gewaardeerd als belangrijkste hulpbron en het in gelijke mate toegankelijk te maken voor alles wat leeft. 

Zij noemen het Mission Water.

Werken bij Nijhuis Industries

Bij ons staan groei en innovatie centraal! Medewerkers worden voortdurend uitgedaagd daar hun aandeel in te leveren, en niet alleen op de afdeling Research & Development. De organisatie kent een open cultuur, waarin volop mogelijkheden worden geboden voor persoonlijke groei. Nijhuis Industries is er trots op dat ze in Doetinchem samen oplossingen voor klanten over de hele wereld bedenken en vervolgens installaties ontwerpen, bouwen, installeren en monitoren.

Er gaat een ontzettend boeiend proces schuil achter onze waterinstallaties. Van het testen van het water in het lab tot het bouwen van het product in onze eigen manufacturing. Jij kunt deze wereld ontdekken! Met een stage, onderzoeksopdracht of uitdagende startersfunctie bieden we je de ruimte om te ontdekken hoe het is bij te dragen aan #missiowater. We zoeken altijd #waterchampions voor onze afdelingen:

  • Technology & Innovation
  • Supply Chain
  • Project & Services
  • Engineering
  • Sales
  • Manufacturing

Wil jij ervaren hoe het werkt bij een duurzame en internationale organisatie?  We zien je graag tijdens de Talentuin en vertellen je meer over de mogelijkheden.

Lees gerust verder voor de ervaring van jouw voorgangers

‘’Tijdens mijn stage heb ik onderzocht hoe bacteriën zich in een biologische reactor ontwikkelden en afvalwater behandelden. Nu ben ik werkzaam als Trainee research & development en werk ik momenteel aan mijn eigen pilot.’’ – Ian Tomassen

 ‘’Tijdens mijn stage heb ik een standaard modulair box frame ontwikkeld wat nu wordt gebruikt om een waterzuiveringsinstallatie modulair op te bouwen. Nijhuis Saur Industries heb ik het vertrouwen en de ruimte gekregen mijn ideeën te realiseren. Momenteel wordt de box frame volop bij verschillende projecten toegepast.’’ – Jorrit-Jan op den Dries. 

#itsallaboutthepeople

Wereldwijd

Met een multidisciplinair team en een uniek in-house portfolio, ontwikkelen, ontwerpen en implementeren ze slimme en baanbrekende oplossingen op basis van eigen en innovatieve technologieën.

Met het hoofdkantoor in Nederland is Nijhuis Industries actief in alle geografische regio’s over de hele wereld, met meer dan 2.600 referenties vanuit haar verkoop- en servicecentra in Dubai, Engeland, Polen, Rusland, Singapore, de VS en Latijns-Amerika.

Sfeerbeelden Nijhuis Saur Industries

Ervaar hoe het is om te werken bij Nijhuis Saur Industreies. Bekijk deze video!

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Nijhuis Saur Industries

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Telefoonnummer
0314 749 000 0314 749**** Show
Locatie
Doetinchem