Loading...

Moore MKW

Doetinchem

Over Moore MKW

📢 Maak kennis met Moore MKW

Sinds 1 januari 2023 werken Moore MTH en KroeseWevers samen onder de nieuwe naam Moore MKW. In maart 2023 heeft ook UNP in Assen zich bij Moore MKW aangesloten. Door de samenvoeging ontstaat een krachtige en toekomstbestendige accountants- en adviesorganisatie. Voor ondernemers hebben we alles in huis om bij te dragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes én onze samenleving.  Word jij hier nou blij van? Ontdek of er een vacature openstaat die bij jou past en check: https://werkenbijmoore-mkw.nl//vacatures of bezoek de stand van Moore MKW op de Talententuin op vrijdag 22 november!

Over Moore MKW

Werken of stage lopen bij Moore MKW?

Werken bij Moore MKW betekent werken aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent! Kom je na jouw stage- of afstudeerperiode in dienst bij Moore MKW? Dan bieden wij jou als Young Professional een ontwikkelingsprogramma aan. Je krijgt zelf de regie over jouw ontwikkelingsreis waarbij je met hulp van professionele trainers op zoek gaat naar jouw talenten, wensen en ambities.

Samen sta je sterker
Tijdens je stage of afstuderen ga je in de praktijk je vak leren. En dat doe je natuurlijk het liefst op een plek waar je zoveel mogelijk ervaring op kunt doen. Waar je kunt leren van collega’s, die al heel wat jaren meedraaien en waar de collega’s je als een aanwinst zien en echt de tijd voor je nemen. En op een plek waar je voortdurend wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Hoe mooi zou het zijn als de organisatie waar je stage gaat lopen of waar je af gaat studeren, ook je toekomstige werkgever is? Bij Moore MKW houden we talent graag aan boord.

Groeiambities

Als accountancy- en adviesorganisatie zien we een aantal trends en uitdagingen: toenemende wet- en regelgeving, digitalisering, krapte op de arbeidsmarkt en behoefte aan talentontwikkeling. Door samen verder te gaan als Moore MKW kunnen we de uitdagingen van de toekomst het hoofd bieden en onze groeiambities verwezenlijken.

Die groeiambities gaan niet alleen over ons, maar ook over jou. Door daadkrachtig in te spelen op verandering, te innoveren en digitaliseren kunnen we jou als klant nog beter helpen. Samen toekomstbestendig, daar geloven wij in.

Voordelen van stage lopen / werken bij Moore MKW

  • Werken we met veel plezier in teams samen. Samen bereiken we meer!
  • Hechten we veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierbij word je begeleid en gecoacht door professionals.
  • Is er aandacht voor jouw gezondheid, welzijn en vitaliteit. Wij dragen graag bij aan jouw persoonlijke geluk.
  • Staat professionaliteit hoog in het vaandel. Wij staan garant voor kwaliteit en goede service.
  • Werken we voor nationale en internationale klanten aan uitdagende vraagstukken.

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Moore MKW

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Handel en dienstverlening
Locatie
Doetinchem