Loading...

MIJN Magazine

Zieuwent

Over MIJN Magazine

MIJN magazine is hét oer-Achterhoekse huis-aan-huis magazine dat u ongetwijfeld kent. Met iedere maand een oplage van 110.000 stuks huis-aan-huis in de 8 gemeenten van de gehele Achterhoek is MIJN Magazine al meer dan 22 jaar hét infotainment-magazine van de regio met geheel eigen identiteit. 

MIJN Achterhoek Werkt

Maandelijks heeft MIJN magazine vaste gezichten en rubrieken, als In Bed MetMIJN SuperboerPage 6 ModelMIJN Auto en MIJN Achterhoek Werkt. Daarmee zijn we als organisatie elke maand zichtbaar bij een breed publiek in de Achterhoek. In aanloop naar De Talententuin stelt MIJN Magazine een special edition beschikbaar met alle info over de Talententuin. 

Wil je als deelnemende bedrijf van De Talententuin ook adverteren in MIJN Magazine? Dat kan! Omdat beeld meer zegt dan woorden, kun je HIER het online archief bekijken van MIJN Magazine. Een eerste kennismakingskorting (25%) als relatie van De Talententuin maakt het wellicht nog aantrekkelijker om jullie vacatures of een advertorial te plaatsen in MIJN magazine. Breng je organisatie eens op een aansprekende manier in beeld bij een breed publiek. Daniel Schmitz van MIJN Magazine legt je graag alle mogelijkheden uit. 

Sfeerbeelden MIJN Magazine

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by MIJN Magazine

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Telefoonnummer
0544-352235 0544-35**** Show
Locatie
Zieuwent