Loading...

Marku Bouw

Lichtenvoorde

Over Marku Bouw

Zoek jij een stageplek om met anderen te kunnen samenwerken, zelfstandig problemen op te lossen en innovatief te werk gaan, neem dan contact op met Marku Bouw voor een gesprek.

Marku Bouw is een ontwikkelende bouwer die zich voornamelijk richt op de utiliteitsbouw. Hierin zijn 3 opdrachtgeverdoelgroepen te definiëren; de overheid, semioverheid en het bedrijfsleven. Het bouwbedrijf is de afgelopen jaren getransformeerd van een algemeen uitvoerend bouwbedrijf naar een sturende en adviserende organisatie. Steeds vaker worden grote bouwprojecten aangenomen, waarbij Marku Bouw de managementrol vervult.

Door gebruik te maken van BIM weten zij sturing te geven aan complexe projecten, waarbij ze samenwerken met gespecialiseerde co-makers.

Onder de Marku groep valt ook Marku Vastgoedzorg welke actief is in het beheer, onderhoud alsmede de facilitaire dienstverlening in het zakelijk vastgoed. Marku Vastgoedzorg ontzorgt vastgoedeigenaren en gebruikers. Zij verzorgen de contractopstelling met huurders en communiceren met de gebruikers omtrent onderhoud en reparaties.

Vanuit de expertise in de betonsector groeit Marku Bouw ook op het gebied van betonbouw. Naast het uitvoeren van betonwerken zoals kelders en putten voeren ze in toenemende mate infrastructurele betonwerken uit (kunstwerken). Hierin werken ze veelal samen met onze dochteronderneming Mombarg Beton.

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Marku Bouw

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Telefoonnummer
0544 356 000 0544 356**** Show
Emailadres
Locatie
Lichtenvoorde