Loading...

Mainfreight

's-Heerenberg

Over Mainfreight

Mainfreight is een sterk, wereldwijd team, maar vraag het de medewerkers en ze zullen je vertellen dat het is alsof je deel uitmaakt van één grote familie. Hun DNA is gevormd door hard werken en een diepe zorg voor elkaar. Zoals elke familie eten ze samen, dagen ze elkaar uit en koesteren ze elkaar. Als je advies nodig hebt of de vaardigheden om je carrière verder of sneller te laten verlopen; the sky is the limit. 

Ambities

Ambitieuze doelen stellen, deze ambities duidelijk maken en hard werken om deze te bereiken. Zo doen ze dat bij Mainfreight.

De kwaliteit en het succes van hun wereldwijde toeleveringsketen wordt gemeten aan de hand van de perceptie die hun klanten hebben van de service die we bieden, en is afhankelijk van de serviceprestaties van hun mensen wereldwijd. Het is om deze reden dat ze zich bij Mainfreight richten op de ontwikkeling en groei van hun eigen mensen om toekomstige leiders in hun team te bouwen voor morgen.

Met bedrijven die nu goed ingeburgerd zijn in Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Australië, Europa en Nieuw-Zeeland, biedt Mainfreight end-to-end supply chain-services van wereldklasse.

Omdat Mainfreight over de hele wereld is gevestigd, hebben hun klanten toegang tot een steeds groter wordend logistiek netwerk om aan hun supply chain-vereisten te voldoen. Mainfreight’s focus op het opbouwen van hun netwerk brengt ze zo dicht mogelijk bij de klant en stelt hun in staat waarde toe te voegen aan de supply chain door middel van lokale relaties.

Cultuur

Mainfreight is gefundeerd op een 100-jarenvisie. Alle beslissingen worden genomen vanuit de gedachte dat ze hier nog 100 jaar zullen zijn. Deze visie beïnvloedt hun aanpak bij het werven en opleiden van teamleden, de relaties met klanten en leveranciers, de groeistrategieën en bij fiscaal en juridische structuren.

Mainfreight stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en moedigt innovatieve, niet-hiërarchische en doorslaggevende ideeën aan. Tegelijkertijd zijn ze gericht op prestaties – elke afdeling rapporteert wekelijks haar resultaten, die beschikbaar en inzichtelijk zijn voor alle teamleden. Individuele verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor de kwaliteit worden versterkt. Kritische prestatie-indicatoren die belangrijk zijn voor hun klanten, zoals foutenpercentages, zijn gekoppeld aan de bonussen voor teamleden. Alle vestigingen van Mainfreight hebben een kwaliteitsbord en worden om de zes maanden geauditeerd. 

Drie pilaren

Mainfreight wordt gekenmerkt door haar drie pilaren: 

 • Cultuur
  Zorg goed voor elkaar
  kom beloftes na
 • Familie
  Kom beloftes na
  Deel de winst en successen
 • Filosofie
  Resultaat bereik je door hard te werken, niet door woorden
  Gedreven door marge, niet door winst

Sfeerbeelden Mainfreight

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Mainfreight

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Transport en logistiek
Company size
> 500 employees
Telefoonnummer
0314678532 031467**** Show
Locatie
's-Heerenberg