Loading...

Kramp

Varsseveld

Over Kramp

Kramp levert meer dan 500.000 onderdelen en accessoires voor de agrarische sector in Europa. Daarmee is Kramp de grootste en snelst groeiende technische groothandel in Europa. Zo werken wij samen met de meest gewaardeerde namen in de branche, zoals John Deere, AGCO en SDF.

Sinds onze oprichting in 1951 hebben we maar één doel: het werk van onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Als een klant bijvoorbeeld voor 18.30 uur een bestelling plaatst, streven we er naar deze de volgende dag voor 8.00 uur te leveren.

Werken bij Kramp betekent werken met ruim 3.000 internationale collega’s. Het unieke hierin is dat we, ondanks de grootte, onze familiecultuur hebben behouden. De medewerkers van Kramp zijn enthousiast, professioneel en betrokken.

Over Kramp

Kramp begon met één man die klanten de service aanbood die hij zelf graag wilde ontvangen. Vandaag de dag, meer dan 70 jaar later en ondanks de groei, blijven de Kramp-waarden hetzelfde.

It’s that easy

Dat is onze missie. Een eenvoudige boodschap: we willen het leven van onze klanten gemakkelijker maken. In hun dagelijkse werk, in de manier waarop ze onderdelen bestellen en in de ondersteuning die ze van ons krijgen. We doen dat extra stapje om de klant op de eerste plaats te zetten. Deze ambitie staat centraal bij alles wat we doen.

Daarnaast investeren we volop in E-Business en innovatie. We spreken de taal van de klant, begrijpen de uitdagingen en denken actief mee. Service verlenen, sparren met klanten, vertrouwen verdienen en verwachtingen overtreffen. Het zit onze mensen in het bloed. Wat we klanten beloven – ‘it’s that easy’ – zit in onze cultuur.

Zonder de passie, het enthousiasme en de bevlogenheid van onze meer dan 3000 internationale collega’s zouden we dat niet kunnen waarmaken. Het zijn immers de mensen die het bedrijf maken. Toen, nu en straks. Wij zijn Kramp. En dat beschouwen we als de basis van onze kwaliteit.

Werken / stage lopen bij Kramp

Bij Kramp vinden wij het belangrijk dat iedereen zich zowel op professioneel als op persoonlijk vlak kan ontwikkelen, maar dat er ook genoeg ruimte is voor plezier op de werkvloer. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je je gezien en gehoord voelt, waardoor je het volgende van Kramp mag verwachten:

 • Een uitstekende stagevergoeding en reiskostenvergoeding.
 • Volop ruimte voor eigen initiatief en om nieuwe dingen uit te proberen/ te experimenteren. Ook krijg je de kans en vrijheid om je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren.
 • Een informele cultuur en platte organisatie waar je als stagiaire echt onderdeel bent van het team.
 • Er is ruimte om te werken met verschillende culturen en nationaliteiten.
 • De kans om ervaring op te doen in het grootste internationale bedrijf van de Achterhoek.
 • We zorgen ervoor dat je een goede begeleiding krijgt en dat je ruim de tijd krijgt om te leren én jezelf te ontwikkelen.
 • Bij Kramp zijn er, binnen kaders, flexibele werktijden en deze gelden natuurlijk ook voor jou.
 • Wil je graag data gedreven te werk gaan? Dan kun jij werken met de nieuwste technologieën. Zo hebben we een samenwerking met Google voor onze eigen Kramp app bijvoorbeeld.
 • Heb jij interesse in logistiek? Kramp heeft  als van de weinige bedrijven op de wereld een geautomatiseerd shuttle systeems; Knapp shuttle systeem.
 • Mogelijkheden om te blijven na de (afstudeer)stage en/of door te groeien.
 • Young Kramp organiseert leuke, inspirerende, leerzame evenementen, waar ook jij aan kan deelnemen!

Werkomgeving

Bij Kramp is er een informele werksfeer waar mensen hard werken en tegelijkertijd veel plezier beleven. De mensen van Kramp zijn enthousiast, professioneel en betrokken. Service verlenen, sparren met klanten, vertrouwen verdienen en verwachtingen overtreffen is wat wij doen. Door samen hard te werken, problemen op te lossen en de klant op nummer één te zetten werken ze aan een prettige werkomgeving!

Bekijk ook deze toffe video’s van Kramp

Sfeerbeelden Kramp

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Kramp

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Handel en dienstverlening
Company size
> 500 employees
Telefoonnummer
0315 254 299 0315 254**** Show
Locatie
Varsseveld