Loading...

Kaak

Terborg

Over Kaak

Al 175 jaar is Kaak internationaal toonaangevend op het gebied van stand-alone machines en complete bakkerijlijnen – van silo tot truck. Een wereld waarin ambacht en vakmanschap centraal staan, maar waarin ook klantwensen veranderen en de standaarden steeds hoger worden. In die wereld blijven wij onze producten en diensten voortdurend ontwikkelen. Het belang van onze klanten staat altijd centraal. Geen bakkerij is hetzelfde! Voor ons vormt dat geen enkel probleem. We hebben alle technologieën in huis, waardoor elke bakkerij bij Kaak terecht kan voor machines en productielijnen in alle denkbare afmetingen, ontwerpen en capaciteiten.

Werken bij Kaak betekent een stage/baan in een prettige en informele cultuur waarbij klantgerichtheid, kwaliteitsbewustzijn en samenwerken hoog in het vaandel staan. Kaak wil haar medewerkers als goede werkgever een veilige, stabiele en uitdagende werkomgeving bieden, met een eindproduct waar men trots op is. Kaak is een dynamisch familiebedrijf met een leidende marktpositie in diverse markten, regio’s en landen. Kaak heeft diverse productielocaties in Europa met ieder hun eigen specialisme. Door de krachten te bundelen is Kaak in staat om de klant een totaalconcept te leveren, van silo tot krat.

Medewerkers krijgen bij Kaak de gelegenheid zich te ontwikkelen en ontplooien, waarbij oog is voor talent en motivatie. Door het bieden van voldoende ondersteuning wil Kaak haar medewerkers stimuleren een actieve bijdrage te leveren aan de veranderingen in de organisatie. Hierbij wordt perspectief en uitdaging geboden aan medewerkers die zich positief onderscheiden, waarbij eigenaarschap, verantwoordelijkheidsgevoel en initiatief belangrijke kernwaarden zijn.

Mogelijkheden om door te groeien

Kaak is een internationale organisatie die alle bedrijfsprocessen intern beheerst, van ontwikkeling tot engineering tot productie. Hierdoor hebben onze medewerkers intern veel mogelijkheden om door te groeien. Belangrijke eigenschappen die kaak in haar medewerkers herkent zijn loyaliteit, eigenaarschap, samenwerken en daadkracht. En vooral: medewerkers die blij worden van techniek.

Voordelen van stage lopen / werken bij Kaak

Bij Kaak kennen we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • We bieden een ruime stage- en reiskostenvergoeding, zo kun je in het weekend ook nog iets leuks doen;
  • Persoonlijke begeleiding waarbij je altijd met al je vragen terecht kunt, we helpen je graag op weg;
  • Heb je leuke hobby’s? Met de flexibele werktijden houd je hier genoeg tijd voor over;
  • Woon je niet om de hoek en beschik je nog niet over een auto of scooter, geen probleem! Het station ligt op loopafstand;
  • Ben je in voor een lolletje? We kennen een prettige en informele werksfeer;
  • We zijn een echt familiebedrijf, de passie wordt van generatie op generatie doorgegeven;
  • Het smeren van je brood is verleden tijd, bij Kaak hebben we een bedrijfsrestaurant met heerlijke broodjes en snacks;
  • Met 40 vrije dagen heb je genoeg tijd om je volgende vakantie te plannen.

Sfeerbeelden Kaak

Ervaar hoe het is om te werken bij Kaak. Bekijk deze video!

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Kaak

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Telefoonnummer
0315 339 111 0315 339**** Toon
Emailadres
Locatie
Terborg