Loading...

JAWS | Technisch Intermediair

Terborg

Over JAWS | Technisch Intermediair

Wij zijn JAWS. Technisch intermediair Γ©n totaalleverancier voor bedrijven in de techniek, waarbij onze focus ligt op de maakindustrie. Vanuit onze vestigingen in Terborg, Enschede en Deventer zetten wij ons dagelijks in om kandidaten aan de juiste baan te helpen. Van productie tot management, van werkvloer tot kantoor.

We bemiddelen op basis van uitzenden, detacheren en werving & selectie. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreide dienstverlening met ons eigen opleidingstraject Gemaakt voor de Techniek, HR Advies & Operations, Assessments, Stagefabriek Achterhoek en JAWS International.

Zoals onze missie luidt willen wij β€œπ™’π™šπ™§π™ π™―π™€π™šπ™ π™šπ™£π™™π™šπ™£ π™šπ™£ 𝙀π™₯π™™π™§π™–π™˜π™π™©π™œπ™šπ™«π™šπ™§π™¨ π™žπ™£ π™™π™š π™©π™šπ™˜π™π™£π™žπ™šπ™  π™œπ™šπ™‘π™ͺπ™ π™ π™žπ™œ π™’π™–π™ π™šπ™£.” Kunnen wij jou daarbij helpen?

Over JAWS

Bij JAWS hebben we een hecht team en dat versterkt ons op alle vlakken. We weten precies waar iedereen mee bezig is, helpen elkaar waar nodig en streven samen naar het beste resultaat. Doordat we werken in zelfsturende teams wordt van iedereen een stukje ondernemerschap verwacht. We houden ons daardoor overal wel een beetje mee bezig, wat het werk extra divers maakt. Successen vieren we graag samen, want dat is natuurlijk veel leuker dan alleen.

Dat samenwerken gaat uiteraard gepaard met de nodige grapjes tussendoor. We nemen onszelf niet te serieus en houden elkaar graag voor de gek, maar weten ook goed wanneer we moeten knallen. Die combinatie zorgt voor een topsfeer op kantoor!

Ons team bestaat o.a. uit Accountmanagers, HR- en Backoffice Medewerkers, een Marketeer en andere ondersteunende functies. Het is een leuke mix tussen jong en oud(er), man en vrouw en beginnend of juist ervaren. Daarnaast is er – mede doordat wij zo’n leuk team hebben – weinig verloop.

Sfeerbeelden JAWS

Ervaar hoe het is om te werken bij JAWS. Bekijk deze video!

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by JAWS | Technisch Intermediair

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Handel en dienstverlening
Telefoonnummer
+31 (0)315-33 92 00 +31 (0)315-33 9**** Show
Locatie
Terborg