Loading...

Intersnack bv

Doetinchem

Over Intersnack bv

Van hartige snacks en knapperige popcorn tot voedzame noten en smeuïge pindakaas. Intersnack Nederland heeft dit alles in haar ruime assortiment. We produceren, verpakken en verkopen deze producten onder merknamen als Chio, POM-BÄR en Tyrrells maar ook onder private labels voor retailers. Daarnaast leveren wij halffabrikaten aan de voedingsmiddelenindustrie.

Op ons hoofdkantoor in Doetinchem produceren we pindakaas en branden we noten en notenmixen. Deze zijn vanaf een afstand al goed te ruiken. Binnen Intersnack stimuleren wij onze medewerkers om door te groeien. Zo zijn er al veel stagiaires doorgegroeid naar mooie functies binnen Intersnack. Wellicht word jij onze nieuwe Intersnacker, en weet jij de volgende keer als jij een handje noten door je yoghurt gooit, een zakje chips opentrekt of je boterham besmeert met pindakaas, precies hoe het gemaakt is. Dat maakt het opeten toch nét iets specialer, beloofd.

Over Intersnack Nederland

Wij vinden jouw welzijn belangrijk, zijn succesvol en hebben de ambitie om verder te groeien. Groei jij met ons mee?

We maken deel uit van de internationale Intersnack Group met vestigingen in heel de wereld.
Groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. Dat is ook Intersnack. Op onze drie Nederlandse locaties is de sfeer goed. Iedereen kent elkaar en de lijnen zijn prettig kort. Dat maakt dat we gericht kunnen inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten, maar ook die van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrière eerder regel dan uitzondering. Onze kantoorwerkplekken zijn modern. Dat laatste geldt ook voor onze productieomgevingen waar we volop investeren in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie. Bij Intersnack zorgen we zo voor talloze geluks- of gezondheidsmomentjes bij consumenten in heel Nederland. En dat maakt ons weer gelukkig!

Voordelen van stage lopen / werken bij Intersnack BV

  • Wij betrekken onze medewerkers in de toekomst van ons bedrijf
  • Wij hebben een pensioenregeling van tweederde werkgeversbijdrage
  • Wij hebben een personeelswinkel met flinke korting!
  • Wij stimuleren intern doorgroeien

Nieuwsgierig naar stages of banen bij Intersnack?

Sfeerbeelden

Ervaar hoe het is om te werken bij Intersnack bv. Bekijk deze video!

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Intersnack bv

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Locatie
Doetinchem