Loading...

Hoornstra Infrabouw

Doesburg

Over Hoornstra Infrabouw

Van grootschalige rioleringswerkzaamheden tot regulier straatwerk en van grondverzetwerk tot het door henzelf ontwikkelde innovatieve verticale infiltratiesysteem; professionals zoeken samen met opdrachtgevers naar de beste oplossing.

Kwaliteit staat voorop, in alles wat ze doen bij Hoornstra. Dat begint al bij het eerste advies en strekt zich via het ontwerp en de uitvoering uit tot aan het uiteindelijke onderhoud.

Bedrijfscultuur

Hoornstra is een familiebedrijf waarbij de gemoedelijke, interne cultuur nog steeds is terug te vinden. Er heerst een goede (werk)sfeer en er wordt hard gewerkt aan mooie projecten waar ze allen met recht trots op zijn.

Vanuit vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Doesburg bedienen zij een groot gedeelte van oost en midden Nederland. Met een eigen, uitgebreid en modern machinepark en met onze ca. 150 medewerkers zijn zij in staat om elk project succesvol te realiseren.

Vertrouwen

Vertrouwen wekken door te laten zien wat je kan. In de ruim 30 jaar is dat steeds het uitgangspunt geweest. Aanvankelijk in de ruilverkaveling en later ook in de weg- en waterbouw. Een opdrachtgever heeft immers niets aan mooie woorden alleen: het eindresultaat moet gewoon goed zijn. Daar staat Hoornstra voor, ieder project wee

Bouw aan jouw toekomst

Iedere medewerker bij Hoornstra Infrabouw heeft liefde voor zijn of haar vak. Je bent leergierig en bent een échte aanpakker. Je wilt doorgroeien en bent bereid om tot het uiterste te gaan om samen met je team je doel te bereiken.

Elke functie vereist een andere opleiding. Iedere periode biedt Hoornstra veel studenten een stageplek of een startersfunctie om het maximale uit een studie en carrière te halen. 

Sfeerbeelden Hoornstra Infrabouw

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Hoornstra Infrabouw

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Telefoonnummer
0313-476100 0313-47**** Show
Locatie
Doesburg