Hollarts focust zich volledig op kunststof spuitgieten. Een specialisme dat ze constant hebben doorontwikkeld. De productmogelijkheden hiermee zijn zeer divers, maar door de jaren heen weten vooral bedrijven uit de logistieke sector hun te vinden, gevolgd door technische (maak)bedrijven.

Waardering, beloning en ontplooiing

Van alleen bedrijfscultuur kun je niet eten. Hollarts biedt daarom een set voorwaarden die sterk bijdragen aan jouw waardering, beloning en ontplooiing. Verwacht de volgende arbeidsvoorwaarden, je mag hun er trouwens altijd op aanspreken als ze in jouw beleving niet worden nageleefd:

Waardering in woord en daad
Vrijheid en verantwoordelijkheid binnen jouw vakgebied
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
Goede werksfeer dankzij leuke collega’s en activiteiten
Waarborging van goede arbeidsvoorwaarden

Op jouw gezondheid!

Toch wel één van de speerpunten: jouw vitaliteit. Natuurlijk heeft Hollarts zelf baat bij mensen die, zoals dat heet, duurzaam inzetbaar zijn. Maar ook jij wilt je goed en fit voelen. Niet alleen op het werk, maar ook thuis. Juist thuis. Van gezonde werkomstandigheden pluk je ook privé de vruchten. Daarover gesproken: Hollarts biedt volop fruit op het werk.

Op de juiste plek
Daarnaast is mentale gezondheid minstens zo belangrijk. Zit je goed op je plek, dan voel je je beter. Hollarts blijft daarom met jou in overleg over wat het beste past bij jouw persoonlijke ambities. Die kunnen nou eenmaal veranderen in de loop der jaren. Gezamenlijk kijken ze waar jouw talenten liggen en of je die op de juiste plek inzet.

Vacatures

Klik hier voor actuele vacatures van Hollarts!