Loading...

Hollarts

Didam

Over Hollarts

Hollarts Plastic Group in Didam giet de wensen van haar klanten in kunststof! Wij maken producten als kratten, bakken, trays en tal van andere producten. Dat doen we met 30 hightech spuitgietmachines, robots en andere hoogwaardige automatisering.
Ook voor product- en matrijsontwikkeling ben je bij Hollarts aan het juiste adres. De compacte organisatie kan door de korte lijnen en informele sfeer snel schakelen. Kortom een enorm veelzijdig bedrijf waarin alle facetten van idee tot eindproduct voorbij komen.

Al ruim 35 jaar is Hollarts gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van een grote verscheidenheid aan kunststof spuitgietproducten die bijdragen aan de marktpositie van onze klanten. Door onze persoonlijke aanpak, een modern machinepark en uitgebreide mogelijkheden op het gebied van product- en matrijsontwikkeling, warehousing en logistiek kunnen wij onze klanten de beste totaaloplossing bieden. Vanuit onze full-service filosofie leveren wij onze producten, vervaardigd uit nieuwe, gerecyclede of biologische materialen, aan de sierteelt, voedselverwerkende industrie en de voedingsmiddelenindustrie. Onze industriële producten worden voornamelijk gebruikt in verwarming en ventilatie. De goederen die wij de consument aanbieden, zijn divers en niet-branche gerelateerd. Onze fabriek is gevestigd in Didam (NL), strategisch gelegen vlakbij de Duitse grens. Ons moderne en flexibele machinepark bestaat uit 30 spuitgietmachines met sluitkrachten variërend van 050 tot 1.000 ton uitgerust met 2K en In Mould Labeling mogelijkheden.

Voordelen van werken / stage lopen bij Hollarts

  • Modern machinepark
  • Hoge automatiseringsgraad
  • Korte lijnen
  • Informele sfeer
  • Uitgebreide mogelijkheden tot opleiding en persoonlijke ontwikkeling

Sfeerbeelden Hollarts

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Hollarts

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Locatie
Didam