Loading...

Hencon

Ulft

Over Hencon

Een reputatie gegoten in innovatie

Hencon ontwerpt, produceert en levert heavy-duty voertuigen die extreme omstandigheden probleemloos aankunnen. Gekenmerkt door hun gebruiksgemak en eenvoudige, intuïtieve bediening, helpen ze fouten te voorkomen. Bij Hencon richten ze zich sterk op innovatie. Slimme, onbemande mobiele machines met schone, elektrische aandrijfsystemen worden steeds populairder. Ze zijn uitgerust met de modernste technologie die precisie, routine en veiligheid naar een nieuw niveau tilt. Het niveau van morgen.

Future-proof

Technologie verandert snel. Bij Hencon ontwikkelen ze nieuwe, state-of-the-art oplossingen om de processen van de klant toekomstbestendig te maken. Innovatie is key, want de aluminiumindustrie staat aan de vooravond van snelle technologische ontwikkelingen. De uitdaging is om slimme manieren te vinden om de zwaarste en meest robuuste apparatuur, die onder extremen omstandigheden foutloos kan presteren, te combineren met de nieuwste technologie. 

De toekomst vraagt naar jou!

Ben jij gepassioneerd door de technologie van morgen? Wil jij je talenten inzetten om de geavanceerde voertuigen voor de aluminiumindustrie te ontwikkelen? Welkom bij Hencon. Vanuit het hoofdkantoor en hoofdproductielocatie in Ulft worden de slimme mobiele oplossingen van Hencon ingezet bij aluminiumproducenten over de hele wereld.

Sfeerbeelden Hencon

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Hencon

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Telefoonnummer
0315 683 941 0315 683**** Show
Locatie
Ulft